Citace Původně odeslal Luky
a taky mě zajímá jestli chytne i kabelovkuna těch odkazech od tebe jsou příspěvky tam někdo říká jo někdo ne..prá jede u intercabelu což mám i já..tak nevím..mám to riskovat

ještě dotaz a jaký je rozdlíl zachytávat v mpg1 nebo 2...atd..já fakt tomuhle moc nerozumím??
1. S tou kabelkovkou skutečně nevim, někdo říká jo, někdo zase ne. Zkus si v czechcomputeru domluvit, jestli by ti jí neprodali (nepůjčili) s tím, že pokud by kabelovka nefungovala, tak bys jim kartu do určitého termínu vrátil. Možná ti vyhoví, v nejhorším tvůj návrh slušně odmítnou.

2. MPG1,2,4 atd. jsou pouze různé formáty videa, tj. různé způsoby uložení videa, které se liší v kvalitě, kompresi, způsobu uložení, velikosti souboru, požadavcích na výkon PC při ukládání atd. Jako jsou u obrázků formáty JPG, BMP atd. a u zvuku např. WAV nebo MP3, tak u videa jsou MPG1, 2.....

U té karty od Zoltrixu si raději zjisti co je zač, a také zkus najít nějaký recenze. Sice stojí litr, mohl bys ušetřit pár stovek, koupit zajíce v pytli, ale později bys toho mohl pořádně litovat.