Citace Původně odeslal sisi
Citace Původně odeslal honzAK
ono to je z blata do louze powercolor je ve stejny kvalite jako manli
No, to snad nie... hadzat do rovnakeho vreca PowerColor s ManLi - ManLi je daleko vacsi odpad. PowerColor je (co do objemu) jednym z troch najvacsich "vyrobcov" GK na baze ATi chipsetov. Je pravda, ze si treba davat pozor, co presne clovek kupuje, ale inak je PowerColor uplne v pohode. Moja 9700pro je od PowerColoru a som s nou maximalne spokojny - cisto referencny dizajn na nerozoznanie od BBA kariet... nemal som s nou jediny problem. A to este nehovoriac o tom, ze ked som ju kupoval, tak to bola najlacnejsia 9700pro na trhu (v SR)...
K čemu tak vyzdvihovat to, co mám sám v kompu? Manli i PowerColor (a spousta dalších) jsou naprosto stejné karty (lišit se můžou pamětma, ale to je u jakéhokoliv výrobce) - PowerColor i Manli se drží refernčního designu, včetně chladiče a nejde na nich najít jediného rozdílu! (Měl jsem v jednu chvíli v ruce 9700NP od Manli, PowerColor, HIS, Sapphire a Yuanu a byly všechny na chlup stejný, jen Sapphire měl jiný chladič...)

Jinak - absolutně žádné problémy (v provozu cca 1/2 roku), O/C viz podpis, podle mě docela OK...