Spojil jsem L2 mustek (tuzkou, kreslil jsem pres "diru"), abych si z Durona 1.4 udelal Athlon XP. Nejelo to (stale to detekovalo durona). Tak jsem to vygumoval a vyzkousel jeste jednou spojit (ted uz jsem kreslil okolo diry), a v desce ECS L7S7A2 se to nadetekovalo jako athlon XP - prime stable na 1400 s 256 L2 cache. Zkousel jsem i 166 FSB (Athon XP 2200+), winxp nabootovala, ale prime vytuhl. To uz bude asi voltazi, jel jsem na standardnich 1.5V.
Pak jsem ten procak radostne prenesel do sve desky ECS K7S5A a opet jsem z toho mel Durona, aniz bych cokoliv zmenil. Tak zpet do L7S7A2, a tam uz to detekovalo taky jen Durona. Od te doby jsem to zkusil asi 30x znovu prekreslit (nekreslil jsem pres "diru") ale spojit jsem to okolo. Nic.
Zda se, ze jsem tam tou tuzkou a gumovanim udelal uz pekny uhlikovy povrch, takze i kdyz je ten L2 mustik spojeny, tak je to propojene jeste z tou "dirou" (coz je asi zem), takze asi jako kdyby mustik spojeny nebyl.
Takze: nevite nekdo co s tim?? Napada me, nejak to vycistit od toho uhliku, zaizolovat tu diru, a spojit to vodivym lakem. Pomuze to?