Citace Původně odeslal gl_st0rm
Citace Původně odeslal juzko
ted nevim kto z nas je vetsi lama jen na okraj vim co je register som ehm tak trochu navrhar obvodov (VHDL-Xilinx-Mentor a tak vime).
Gdo je veci lama vim docela presne, ale ja to nejsem

jinak k tomu co delas: Navrhuj si treba prkynka k h-a-j-z-l-u, me je to jedno, ale ty tu placas nesmysly...

Po druhe keby si reklamoval procak a intel ti s polutovanim oznami ze bohuzel procesor nie je mozne reklamovat z dovodu ze nesiel na frekvencii, ktoru mal predpisanu - inak by si sa tvaril a za tretie myslis se implementovat eeprom na povedzme 32B je taky problem - po pravde neni vime.
Precti si datasheet a pak neco pacej... Jinak zajimava zmena z Registru na EEPROMku (teda vlastne flasku) lol, zmena je zivot co?

PS: druhy raz si rozmysli komu nadavas!
ja si muzu nadavat(a taky budu nadavat) komu chci a kdy chci, ja nevim jak vy na slovensku, ale my v CR tu mame demokracii

a na zaver: dej mi uz pokoj mamlase!!! skoda ze na foru nejde ignore ;(
Ad1. Lama je na chudaka ako ty slabe slovo to si uvedomi kazdy sudny clovek

Ad2. Myslis ze taketo veci intel zverjni vo volne pristupnom datasheete, to si dost najivny neli hloupi A podobny R-E-G-I-S-T-E-R sa vyskytol uz v Coppermine vime.

Ad3. Register je vo svojej podstate logicka suciastka a na forme jej implementacie nezalezi (mozes mat register tvoreny 10 negrami pricom kazdy si zapameta 1 bit) takze Flash implementacia registra nie je nic vynimocne!

Ad4. Pokoj ti dam ale chcem podotknut ze s tymi neopodstatnenymi osobnymi utokmi si zacal ty a nie ja!