Stránka 4 z 4 PrvníPrvní 1234
Výsledky 76 až 83 z 83

Téma: Duron 1600 a jeho možnosti - podělte se o zkušenosti

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní Re: Duron 1600 a jeho možnosti - podělte se o zkušenosti

@Nikdo neříká, že Duron je da best, tady diskutujem o tom, jak a kam se dá dostat, když už ho máme Navíc, já už do ScktA nehodlám dát ani pětník a Durona jsem si koupil prostě zčásti taky z nostalgie , na jaře mě čeká přechod na 64bit, pokud budou finance...

@Semik > Dík že sis dal tu práci, jenže u mě není problém s místem přímo okolo socketu, to se vejdu, horší problém bude možná to, že mám poměrně blízko socketu zdroj, a nejsem si jistej, jestli tam tu horní, poměrně rozměrnou část chladiče, narvu... Ještě to poměřím, ale bylo by to tak tak...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Banned Avatar uživatele Semik
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní Re: Duron 1600 a jeho možnosti - podělte se o zkušenosti

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    @Semik > Dík že sis dal tu práci, jenže u mě není problém s místem přímo okolo socketu, to se vejdu, horší problém bude možná to, že mám poměrně blízko socketu zdroj, a nejsem si jistej, jestli tam tu horní, poměrně rozměrnou část chladiče, narvu... Ještě to poměřím, ale bylo by to tak tak...
    Tak toto sa mi tiez presne stalo Ked tam uz ten zalman bol som zistil, ze z hornej strany presahuje cez koniec dosky a nevojde sa tam uz zdroj. Skusal som to natunovat, ale nebolo to ono. Teraz mam uz cca. rok zdroj vonku s PC a okrem ineho to aj prijemne znizilo teplotu v bedni. Takze ta istym sposobom plne chapem

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. :: CASE MODDING FAQ ::
    Založil KUBA v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 13.11.2013, 06:43
  2. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12
  3. FAQ - čtěte než se zeptáte.
    Založil Jezevec v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9