Jo, tak přesně tohle mě taky trápilo.. Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem sundal ten původní chlaďák a přímo na chip (zepředu) jsem dal (přilepil) pasiv z boxovanýho XP (prozatím to mám ovázaný pro jistotu provázkem - přeci jen nechci, aby se při případném odlepení ten docela těžkej hetasink proletěl počítačem.. ) Při běžném používání (nepřetaktovaně) to stíhá uchladit sám Ale jsme OC, takže jsem samozřejmě chtěl zvedat frekvenci - jenže ten větrák, co byl na tom pasivu, sice ten heatsink chladil v pohodě (byl docela chladnej i na full load), ale nějak se přehříval zbytek karty (ani ne paměti, ale hlavně ty kondíky vedle chipu..). Tak jsem ten původní větroň z boxu dal kolmo na grafiku, takže částečně chladí ten heatsink a hlavně ty kondíky.. To teplo zezadu se taky snížilo - teďka mám u Maxíka pasivy na paměti (teďka už začínají topit hlavně ony) a od Fabsy objednávám 92*92 větrák, kterej dám místo toho současnýho malýho (bude ofukovat celou grafiku) a pak sem dám fotky.. Zatím to mám docela fušersky