Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: HTML + Excel - Prohlížení excelovského souboru

Standardní HTML + Excel - Prohlížení excelovského souboru

Zdravím,

mám excelovský soubor o sto listech. Potřebuju v HTML dát odkaz na otevření tohoto souboru XLS, ale zároveň chci, aby se mi otevřel třeba jen list č. 35 nebo jen graf č. 58. Samozřejmě mě napadlo rosekat těch sto listů na sto malých souborů XLS a dát odkaz na každý zvlášť, ale existuje i nějaké jiné řešení

Díky Laky

Pro upřesnění:
    Nepotřebuju nastavovat administrátorské zabezpečení, ať si kdokoli ostatní listy prohlíží jak chce. Jen potřebuju docílit toho, že když se v excelu list 30 bude jmenovat "Přehled výplat" a v html tvořím odkaz na přehled výplat, tak ať se dotyčnému otevře celý soubor, ale rovnou na listu 30 nazvaný "Přehled výplat".

Ještě jednou dikes

Standardní

Nevim, jak v Html, ale dokazu si predstavid, jak si v nejakem programu vytvorim novy objekt excel, list a do nej nakopiruju obsah pozadovaneho listu ze zdrojoveho souboru, ten pak zobrazim. To by vsak bylo jednoduche na lokalnim PC, kde je naistalovany Excell. Nevim ale, jak dlouho by cela akce trvala a jestli lze neco podobneho udelat v Html.

Junior Member
    Vliv
    278

Standardní Re: HTML + Excel - Prohlížení excelovského souboru

Citace Původně odeslal Laky
    Zdravím,

mám excelovský soubor o sto listech. Potřebuju v HTML dát odkaz na otevření tohoto souboru XLS, ale zároveň chci, aby se mi otevřel třeba jen list č. 35 nebo jen graf č. 58. Samozřejmě mě napadlo rosekat těch sto listů na sto malých souborů XLS a dát odkaz na každý zvlášť, ale existuje i nějaké jiné řešení

Díky Laky
    Zajímalo by mne jak to děláš dnes v Excelu aby se uživateli otevřel pouze určutý list a nebylo možno si otevřít jiný. Mimo použití přihlašovacích práv to by bylo na zblbnutí.
    ASUS A7V880, Sempron 1660@2000 (10x200) MHz, SAMSUNG 2x256MB/400MHz CL2 2.5 , REDEON 9550 250@370/400@500 , SAMSUNG 80GB S-ATA, SEAGATE BARRACUDA 40GB 7200,

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    297

Standardní

Ciste HTML nic takovyho neumi. Mozna tak pres nejaky s.hit typu activeX..
    Jediny co me napada, je vyexportovat to do .csv, a to zobrazit uz neni problem, pokud je po ruce PHP. (eventuelne i namalovat grafik jde, ale to uz je krapet vic prace, udelat neco koukatelnyho v GD.)
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Prográmek na prohlížení souborů z CADu
    Založil DAFER v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 12.11.2003, 16:48

Pravidla přispívání