namá někdo zkušenosti s SB Hercules Game Theatre XP 7.1 ?![]()
namá někdo zkušenosti s SB Hercules Game Theatre XP 7.1 ?![]()
vykasli se na nej - predrazeny a zastaraly..
/// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///
Kdyby tě to přeci jenom ještě zajímalo, jsem spokojeným vlastníkem této karty, takže co tě konkrétně zajímá?
nejsu zvukovej odborník, takze dotazy jsou spíš z provozně/uživatelskýho hlediska než že bych chtel nejaké specifikace, takže dotazy ber s rezervou.Původně odeslal HWTest
Jde mi o to že kartu budu mít na 70% k poslouchání hudby, filmu apod, až pak na hraní, tak by mě zajímalo jak by byla srovnatelná s SBA1/2
- dále jak funkční je rack, mám MD a kompa hozenej pod stolem, a tak porad lozit pod stul se mi nechce ( a do A1, která by byla za podobnou cenu se mi nechce (kamos ju ma a nejak mu blbne) a A2 je drahá) a rack by todle vyřešil
- jaké repro by k tomu bylo vhodné
- pokud by tě napadlo nejake jine veci na co bych si mel dat bacha, pak bychti byl vděčen
Kartu využívám tak na 70% na filmy, zbytek hry, poslech hudby minimálně. Mám na to připojený Creative DTT-2200 (5.1), takže žádný Hi-fi, ale pro daný účel mi to naprosto vyhovuje.
Měl jsem před tím A1 a po druhé reklamaci (stejná závada), mi došla trpělivost a připlatil jsem si na Hercula a od té doby nemám problémZvukově se mi zdá (v rámci toho, co jde na těch bedýnkách poznat) lepší, než A1, co jsem měl a softwareově míň problematická.
Rack je super, byť už teď mám board s NF2, tak stále používám Hercula, zejména kvůli tomu racku. V noci např. koukám na filmy přes sluchátka a lézt kvůli jejich zapojení pod stůl? Ne neUSB hub na racku taky potěší
např. při zapojování foťáčku. Nevím, jak digitálníma vstupama/výstupama - nepožívám je, proto nemohu sloužit
S reprákama asi neporadím, záleží, jestli se spokojíš s 5.1 nebo budeš chtít 7.1, jestli chceš hlavně "rachot" nebo naopak hlavně kvalitu (na poslech hudby předpokládám) a zejména kolik za ně chceš dát peněz![]()
Ještě mě napadlo - pozor, sluchátkový výstup je sdílen se 6. a 7. kanálem.
dikPůvodně odeslal HWTest
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)