Citace Původně odeslal Vykuk
Citace Původně odeslal ZB
na vetrak budes mit od jeho vymeny zaruku 24 mes! aspoň neco ne ? ale před odesláním bych ho pořádně vyčistil, aby neřekli, že je to tvoje vina.
24 měsíců? Já bych to viděl jako opravu a jako na takovou by měla být záruka 6 měsíců...

Tedy pokud by ti to teď bezplatně vyměnili (ten fučák), běží ti záruka na celou kartu 2 zbývající měsíce a po jejím skončení ještě 4 měsíce na vyměněný díl (fučák)... alespoň obdobně se to řeší v servisech mobilů...
tak to řešíš dost špatně... amoh bys mít problém, kdys vzal těch 6 měsíců?? to by musel souhlasit výslovně s tím, že mu tam dáš fučák vyrobenej před 31.12.2003, jinak i kdbyy byl tehdy vyrobenej musíš na něj dát 24 měs...

1.) vyměnit fučák - jak jinak než bezplatně na fučák je od výměny nová záruka 24 měs, není šance na kratší, tato neskončí ani s koncem záruky na zbytek výrobku, takže poběží i poté, co na zbytek výrobku záruka už nebude §627/2 OZ.
výslovně upozornuji na klíčový judikát:
Judikatura (R 22/1983) se vyslovila v tom smyslu, že platí-li zákonná záruka již jen ohledně určité součástky prodané věci a na této součástce se vyskytne vada bránící řádnému užívání prodané věci, která je vzhledem k ustanovení § 622 odst. 2 OZ dostatečným důvodem pro uplatnění práva na výměnu věci nebo práva na zrušení smlouvy, může kupující uplatnit kterékoli z těchto práv, i když se jeho realizace dotkne celé prodané věci včetně těch částí, za jejichž vady již prodávající neodpovídá. tj. i odstoupit od smlouvy!

2.) záruka na zbytek karty se nijak nemění a jenom se prodlužuje o dobu od uplatnění (nikoliv od doručení výrobku prodejci, takže pokud je to poštou na přání prodávajícího /taky bych tma moh zajet autem a vyúčtovat muto, nebo by si proto mohl přijet sám-měl by to levnější/, tak se to bude počítat od okamžiku uplatnění, což je třeba telfonát nebo e-mail!!! ne až od doručení vadného výrobku prodejci!!!)reklamce do dodání opraveného výrobku - tj. převzetí kupujícím. Dle tohoto se bud epočítat i oněch 30 ndů uplatnění-doručení opraveného, pokud prodejce neodáosobně nebo nechce, aby kupující přije-na nákaldy prodejce (doporučuji dát mu vybrat, ale rozhonutí prodejc emí písemně, aelspoň e-mail/fax, že si přeje poslat to poštou, jinak bych tam zajel anaúčtoval bych muto.

3.) podle 654/2 OZ je na opravu, jakožto službu, nikoliv na díly použité při této službě, záruka 3 měs od předání opraveného výrobku.

4.) samozřejmě bys mi musel zplatit poštovné, balné popř jízné/benzín+amortizaci dle 119/1992, záleží jak bys to chtěl ode mne doručit.. pokud poštou tak počítej se zkrácením 30 denní lhůty o dopravu tam a zpět a s poštovnýma balnýma to může být pár set Kč, pokud mám přijet tak to bude ještě dražší, máš smůlu jsi prodejce-neseš riziko.

No nemysli si, že by ses z toho vyvlíkl... ani náhodou, kdbys dělal problémy, tak tě zažaluju, bude to legrace, pokuds už reklamci uznal, bude krátký proces, ani jednání pravděpodobně nebude... zaplatíš minimálně další 2100 na nákladech řízení+ moje cestovné a ztrátu času, jeslti ne víc, pokud se odvoláš, tak ještě dalších zhruba 1500 +cestovné a ztrátu času...

Hold dneska bejt prodávající.. to jepech...

no není to legrace ?
Asi by sis už příště takové