Tebe asi trapi stihomam ze? Btw jsi to bohuzel prave ty kdo tady PORAD prudi a snazi se nam neco namluvit
...dobrej pokus, ale ja si tady vecne nerikam "MY"Furt se jenom neschovavej za druhy, zbabelce, zkus mit jednou taky vlastni nazor...
Proc ocividne lzes?
...tak se nauc cist, nebo si to nech nekym prelozit, kdyz mac potize s chapanim faktu...
Vtrhnul jsi tady jako velka voda a zacal tady delat bordel.
..narozdil od Tebe jsem prisel pouze s vysledky v programu, ktereho se tento thread tyka. To jenom ty sis ho sem pribehnul narychlo vyhonit uplne mimo tema threadu...
Snazil jsem se ted byt par poslednich postu maximalne uctivy, ale zjevne to nabadani admina ke slusnosti a tolerantnosti plati jen pro nektere, stari mazaci (spis vymazanci, dokonce vcetne moderatora) si klidne dal muzou plivat a urazet. Proc uz nejsem na blacklistu, jak jsem to zatim pochopil a vnimam, tak to bude asi neco jako cestne uznani a vycleneni tady z toho stada skotu (jestli se pletu, tak at me nekdo, kdo si vidi na spicku nosu, opravi)? Vzdyt v tomhle chlivku plnem ukrivdenejch dusicek, co jim rodice koupili slabou hracku a ted to nedokazou zaboha rozdejchat, evidentne nenajdu nikoho, s kym si lze normalne pokecat?
Abych ale vsem nekrivdil, tak mam dojem, ze s Wuuduu by se dalo rozumne a bez emoci podiskutovat, jenze v tomhle prostredi rozdovadenych pubertacku to dost dobre nejde (BTW Halen nezklamal jako vzdy - ten manik (nebo holka?) nedokaze vnimat realitu uz ze zasady a neustale si jen vymysli sve infantilni a zcestne teorie o nicem. Ten az dospeje, to si decka u nich ve skolce oddychnou). No nic...
Jdi si ventilovat sve mindraky treba na rodicich,
...nechapu, proc do toho michas sve zkusenosti s incestem a pedofilii?
Pokud mas nejakou vrozenou vadu,
...ma vrozena vada (jak ty tomu rikas) je funkcni mozek.
nebo jsi jinak postizen, tak se s tim nauc zit jako chlap
...no me se zije docela dobre, dik za optani, ja si tady nemusim trit urcitym organ, abych se presvedcil o svem pohlavi jako ty...
Opravdu tady jen kazis "vzduch"
...tak si zacpi nos, ty samozvany ekologisticky aktivistoA nebo zkus prestat vypoustet siru a uvidis, jak se ten vzduch procisti. Jenze ty na normalni diskuzi zajem absolutne nemas, a to je dost smutne...
a nejsem sam, kdo na to NENI zvedavy.
...tak se ke mne tak neupinej a nevzhlizej... nebo to aspon priste lip maskuj!
...samozrejme, ze TY. Ze by demonstrace sklerozy? Cist si snad nezapomnel, tak se pokochej svym offtopic pokusem z pá 19. září 2003, 20:23... BTW u Tebe jsem doufal, ze po prvotni (a pochopitelne) nevrazivosti dokazes duchapritomne komunikovat s clovekem tak slozitym, jako jsem ja...Bohuzel, asi jsem se spletl, nedokazes se povznest nad prizemnosti...
snad si neměl nižší skóre hmm
...byt naivni jako ty, z fleku kandiduju na prezidenta...
tak se pochlub ty frajere,třeba do správného příspěvku.
...a k cemu? Nerozdejchal si ani me skore z AM3 a ja te rozhodne nechci mit na svedomi
Samozřejmě že nvidia podváděla i v 3D Marku 2003,
...stejne jako ATI...
To se ti to machruje u počítače co ? jak na Tebe nikdo nemůže
...to vis, nektere lidi obdarila priroda i mozkem, tak tu jako ty nemusi ukazovat jenom svalovou hmotu na ruznych castech (predevsim tech intimnich) lidskeho tela
@ALL: Tak to byla poradna porce spiny a ted bych se chtel zcela vazne optat, jestli neni uz na case zakopat valecnou sekyru? Vim, ze muj prvotni styl byl "ponekud popichovacny", ale vsechno spatne a nehezke jsme si snad uz povedeli, co ted zkusit pro zmenu chladnou hlavu a jesitnost a ego nechat pred klavesnici? Najde se nekdo takovy? Tema tohohle threadu sice nedava velky prostor pro sirokou diskuzi, ale urcita temata by se snad nasla...
Treba... jak to vidite se zavislosti AM3 na vykonu CPU? Nekdo rika, ze vliv CPU je zanedbatelny, no ja si myslim, ze je rozhodne vetsi, nez u 3DM03. Dalsi tema - ma uz nekdo zkusenosti s registrovanou verzi AM3 - tj. s vetsinou dalsich testu, ktere jsou v nereg. verzi zamknute? A jak to vidite s realnym dopadem na hry - odpovida skutecnym hram vic AM3 nebo 3DM03 (ja tipuju spis na AM3)? Tez me take docela zajima vysledek AM3 s pretaktovanym FX5900U a pretaktovanym PIV s FSB puvodne na 800. Je to zvlastni, ale nikde jsem zatim na takovouhle kombinaci nenarazil! Najde se nekdo? Dik za pochopeni a pripadne za trpelivost a velkorysost... A adminovi za velkou davku shovivavosti.![]()