Mám Bárotona 2500+ + Asus a7v600.Bios + AsusProbe mi ukazuje teplotu procesoru 65c a např. Hardware Sensors Monitor,SpeedFan nebo Sandra mi ukazují 50c.Čemu věrit? Verze biosu je aktuální,tedy 1005.
Díky.
Mám Bárotona 2500+ + Asus a7v600.Bios + AsusProbe mi ukazuje teplotu procesoru 65c a např. Hardware Sensors Monitor,SpeedFan nebo Sandra mi ukazují 50c.Čemu věrit? Verze biosu je aktuální,tedy 1005.
Díky.
Jednoznacne BIOSu.
KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)
rozepsi se o casu a jeho pridavnym vetranim a chladicic na cpu a jestlije prataktovanej a kolik voltiku... 65 stupnu je ranec to nemam ani kdyz to mam pretaktovany.
Procák je nepřetaktovaný,jede klasicky na 1,8..,chladič je FalconRock XP2,po půl hodině klidového stavuje jede na 62 c a při 100% vytížení i na 80 c. + našel jsem někde na foru,že u asus a7v600 se musi Vcore nastavit na manaul + tedy na 1,65 aby se snížila teplota - nepomohlo to.při normálu prst na chladiči udržím,ale tak 30sekund.ještě nevím jak ten chladič sedí,doufám že dobře,protože se mi to skládalo v pc firmě.
Mám ten samej problém alůe na desce:Biostar M7VIK sem na nějakejch 50 to se mi zdá trochu dost![]()
Podle toho,co jsem tu precetl by teplota ukazovana BIOSem mela byt merena primo v procesoru a ta ze SpeedFanu jen prepocitana na (hypotetickou) teplotu chladice...me zkusenosti to potvrzuji> ve vykonu BIOS-73°C,Speedfan-58...na chladici jde udrzet ruka (chvili)...hold to chce lepsi chlazeni...
ASUS A7V600 • AthlonXP Barton 2500+@2200 (11*200)-watercooled by K&P • 512MB RAM • Seagate ST340014A • Plextor PX-W4824A • Sapphire Radeon 9600 • Enermax EG365AX-VE(G)FMA • Terratec Aureon Sky 5.1 + KOSS Pro3AA • Logitech Cordless Optical Mouse • Sony HX-73B • Gentoo GNU/Linux •
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)