Mam dosku GA-7VAX a chcem tam vymenit chladič na chipset
Chladič som uz dal dolu a dal som tam pastu ale bohviečo to nieje
poradte čím tam nalepim chladič a aký by som tam mal dať?
Mam dosku GA-7VAX a chcem tam vymenit chladič na chipset
Chladič som uz dal dolu a dal som tam pastu ale bohviečo to nieje
poradte čím tam nalepim chladič a aký by som tam mal dať?
KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)
v ty desce nejsou otvory na uchyceni ci co?
Sú ale ked tam chem dat nieco ako ND9 tak by som musel strihat rebrá
to je uplne zbytecny a kdyz uz to tam mermomoci chces dat tak ho navrtej podel tech otvoru na desce, jinak je blbost ho tam lepit.Původně odeslal NOD
Ja ho tam pridelal pomoci tenkych silinovych spon na kabely.Pouzil jsem to misto sroubku, a da se to poradne pritahnout.
AMD A64 X2 4200+ @2600Mhz , DFI LP UT nF4 Ultra-D, AC Freezer 64Pro, 2GB DDR500, X1950Pro, Enermax 500W
Já jsem vzal pasiv cooler master a na chip jsem dal obrovský množství pastya do rohů kde byla pasta odklizená jsem dal sekunďák
![]()
drží ta jak podělaný
No to je hezky, ale jak to udelas az ho budes chtit sundat? Nezapomen ,ze kdyz tam nacpes moc pasty ,tak to taky neni dobry.
AMD A64 X2 4200+ @2600Mhz , DFI LP UT nF4 Ultra-D, AC Freezer 64Pro, 2GB DDR500, X1950Pro, Enermax 500W
No já jsem se pokoušel přilepit žebro z chipsetu(které tam bylo).Vzal jsem si na to stříbrnou Titan pastu ale nějak se to nechtělo s tím vteřiňákem spojit.Takže tam mam ten pasiv teďka asi k ničemu![]()
A64 3700+,Dfi-LanParty UT nF3 Ultra-D,Gigabyte N66T128VP,,Hitachi 160GB,CDRW,CD,Levicom VisiblePower 500W,Hyundai F790D,
btw: nasmis smichat lepidlo a pastu vzdyt jsou to oba materialy rozdilnych vlastnosti, na celej chip das pastu, pak v protilehlejch rozich ocistis cip tak na 1mm od pasty a tam kapnes lepislo a pritlacis pasiv. tot vse.Původně odeslal Bukyn
No podle mne lepit na chipset neco jako ND9(teda jako komplet vc. vetraku) je dost prehnamy.Původně odeslal NOD
ale O/C je přece o přehánění,ne?
já třeba chladím čipset vodou...
no jo vodni blok na chipset a nd9 je sakra rozdil. ja mam taky vodu na chipsete a ten blok neni o moc vetsi nez ten chipset.Původně odeslal Staňour
No už som to tam dal za pomoci dvoch šróbov vyzerá to dosť dobre ,ale má to jeden háčik že teplota isla dolu len minimálne /40° full load![]()
asi takhle teplota desky se nerovna teplote chipsetu, to cidlo je nekde kolem socketu, protoze ja kdyz sem mel vzduchovej chladic tak byla dost vysoka a kdyz ted mam vodnika tak je jeste vyssi....Původně odeslal NOD
tak to som na tom akože celkom dobre? Ja som bol v tom že keď tam prsknem väčší chladič tak to bude lepšie ale tuším to bol zbitočná robota![]()
Já to lepim sekundovým lepidlem. (ale jen male tecky, aby to pak šlo i sundat)
Pavel !!!![/img][/list][/quote]
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)