Citace Původně odeslal Pecaf
Citace Původně odeslal Smitka
Já ale chci samospouštět cd a mam to i povolený i pro audio, data, video, dvd,... Ale nechce se tomu
Asi to bude chtit preinstalovat (stacilo by asi obnovit). Me to pred casem nechtelo poslouchat s fotakem: kdykoli sem ho pripojil, tak se mi spustilo okno (adresar) se souborama (jako z vymenitelnyho disku) a at sem nastavoval co sem moh, porad se mi nechtel pustit takovej ten pruvodce pro nahrani fotek do pocitace, tak sem se nastval a preinstaloval sem to a hned se mi to spousti tak jak chci..
Jo, tohle mi dělá u mýho Canonu A40. Ten prográmek se jmenuje CanonZoomBrowser. Má to nabehnout, když to připojím. ale někdy to musím sakramentsky přemlouvat. Většinou tak, že ten program spustím, načtu Camera. Pak to vypnu a celej foťák znova připojím.Pak už to jede.
To je ale pracný co?

ad Autorun: Jedině TweakXP, tak ten to umí od.jebat . V registrech se moc hrabat neumím.

Jinak jsou to ku.rvy v tom MICROSOFTU, kde berou tu drzost si myslet , že jsem takovej idiot a neumím si CD spustit sám. Nehledě k tomu, že když má někdo vypalovačku a nevypne to, tak mu to udělá pěknej bor.del.