tak abyste byli v obraze. prisel jsem tam. on ze deska jeste neprisla. tak mu rikam a v jake je revizi. on ze "1.05" a ja rikam nicmene ja jsem mel "1.05." on ze to snad nevadi. tak mu rikam, ze muzu vzit zbozi stejne nebo lepsi nikoliv horsi ( a k tomu jsem dodal info o rozdilech a la Spec - timto dekuji ) no pak se ho tedy ptam jak to vidi s vracenim penez. on ze spatne. tak sem ho chvili masiroval a pak ze je ochoten pristoupit na to, ze mi da jinou desku. ja rikam ze desku si klidne vezmu ( samozrejme ne libovolnou ) ale ze stale trvam na vraceni penez. no pak tedy ze stejne to nejde, ze uz je to temer 3 roky. tak rikam ze na papire mam zaruku 36 mesicu a ze v jejich reklamacnim radu neni nic o nenavraceni penez nad standardni pulrocni zaruku. on tedy ze mam prijit zitra ( az prijde ta deska ) a ze to vyresime. no tak ja jsem rekl, ze tedy se poradim s kamaradem ( se kterym sem tam byl ) a sel jsem ven. tam sem zavolal na linku ochrany zakazniku firmy mironet ( dekuji slecne Rambouskove Tycove ), ktera po vyslyseni zakladnich informaci mi potvrdila, ze mam pravo vraceni penez. tudiz sem vlezl zpet a rikam mu, ze po porade s jejich pravnickou ( sic byvalou ) mam potvrzeno, ze mi musi vratit penize. no a to uz se nevzpiral...

byt to neni pro me ( a i pro nej ) prijemna zkusenost, nicmene...

abych nezapomel, dekuji i Jezevcovi za poradnu