Sorry, ale 4 mesiace stare drivers su "tezce OBSOLETE"? Su zhruba rovnako stare ako Catalysty 3.4... takze ake 1.2 (to je poznamka uplne od veci)? Este pred polrokom som vlastnil kartu od nVidie (mimochodom - bol som s nou velmi spokojny), tak viem, ze preinstalovat detonatory je vskutku zalezitost par minut, ale prosim, nutit Ta do toho samozrejme nechcem... (ale zvedavy by som bol).Původně odeslal NV35freak
Hm, prejdi si tento thread od zaciatku - bol si to Ty kto s tymi invektivami zacal...To pravo Ti nikto neberie, ale preco si sa zacal potom do niektorych ludi navazat? Napr. hlasky typu "Hahaha, pan Potupeny se ozval!" su naozaj zbytocne...
...ja? U vas na Slovensku asi neznate prislovi: "Jak se do lesa vola, tak se z neho ozyva" nebo "Na hruby pytel hruba zaplata"? Do nikoho jsem se nezacal navazet, dokud to dotycny nezkusil na me...
Ale ja Tvoj prvy post nenapadam, boli to tie nasledujuce kde si "premotivoval" niektorych ludi......este raz: bol si to Ty, ktory sa neprezentoval povznesenymi reakciami a chladnou hlavou.
...neee, muj prvni post byl minen a koncipovan jako vyzyvavy, ovsem nikoliv k offtopic napadani a flamewar (od jedincu, kteri to dusevne neunesli), ale aby mi nekdo konecne ukazal lepsi (komparabilni) vysledek. Bohuzel jsem se dockal jen toho prvniho, s tim druhym se nikdo neozval. Coz me mrzi, takhle bez motivace a vyzev je to nuda...![]()

VIP
Odpověď s citací