Citace Původně odeslal NV35freak
Citace Původně odeslal Spajdr
jojo,je to maras .. uvidíme kolik bude mít nv35freak až vyjdou detonátory co ukazují vše jak mají.
Hahaha! Typicka reakce fanATIka, kdyz dostane na ***... Videls vubec to srovnani screenshotu? Ja jo, NV ma akorat niz nastaveny jas (coz lze menit v prefsach) a naopak, z meho subjektivniho pohledu se mi pri pohledu na tu louku na screenshotu zdalo, ze u vzdalenych objektu Radeon rozmazava vic... Jak uz jsem nekde napsal, pockejme na oficialni 50-ky (tusim 24.9.) a nechvalme dne pred vecerem (resp. v pripade potupenym fanATIku - "neplivejme").
Hahaha! Typicka reakcia nVidiota, ked akoze "natrhne prdel" ostatnym (skor sebe, ale nechajme to...). A Ty si videl to porovnanie IQ na Tom's Hardware? Z mojho "subjektivneho" pohladu tam v roznych verziach detonatorov chybaju tiene, dynamicky lighting povrchu, atd... Vies co, sprav nam radost a zbehni si jeden benchmark so 44.03 (tieto maju aj podla mna o cosi lepsi obraz ako Catalysty 3.7) - budes ale asi sklamany, ked nedosiahnes ani 30000 "TriScore" bodov...

K tym 50-kam... co tak pockat este rok na 60-ky? To budu fukoty!

Este jedna otazocka - to si sem prisiel iba aby si nam predviedol svoju Ultru, alebo sem mienis v buducnosti aj konstruktivne prispievat?