na zdroj napajeni ATX t staci 1m a jeste ti kus zbyde a pak toho malyho flexa tak 2 spis 3 m.
na zdroj napajeni ATX t staci 1m a jeste ti kus zbyde a pak toho malyho flexa tak 2 spis 3 m.
Chtel bych se zeptat.. Prisly mi ty flexa, a docela by me zajimalo jak sundat ty molexy? Nejak abych nemusel pak nic pajet, jestli to jde... Jestli ne, nebude vadit kdyz dratky prestrihnu, nasunu flexo, spojim dohromady, odizoluju a prekryju flexem? Rekl bych ze by to nemel byt problem, ale...
Q6600 | Gigabyte GA-EP45-UD3R | 4 GB A-Data Vitesta EE | NV9600GT HP | Seagate ST3320613AS | Enermax PRO425W | Antec Three Hundered | Samsung 2243BW
Molexy (krom ATX konektoru) se daj vyndat, kdyz necim (spendlikem treba) zmacknes takovy maly plechovy vystupky v tech konektorech (ditunkach), az to budes vracet, tak je jen narovnas a ono to do toho plastu samo zaklapne.
krasne to jde sundavat pomoci pinzety
...vcera som z riegger.cz objednal flexa pre mna, Sabotera, Usualla a Gabatakze na dalsi tyzden sa bude flexovat aj na Slovensku
![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
Tak uz to mam taky hotovyPrace od 12:00 do 0:00 s velkyma prestavkama
nemam to este v case, to asi az pristi tyden, musim se taky ucit
![]()
Q6600 | Gigabyte GA-EP45-UD3R | 4 GB A-Data Vitesta EE | NV9600GT HP | Seagate ST3320613AS | Enermax PRO425W | Antec Three Hundered | Samsung 2243BW
ja ted jeste budu delat display a musim zase pro flexo bez toho ta nic nedam takze az to bude komplet nahodim fotky....
Tak už jsem taky uživatel flexa. Dobrej nápad. Pro ATX konektor stačilo použít 1/2 palcový. Sice byly při přetahování potíže ale šlo to.
můj nový web : www.ertyh2o.net Athlon XP 2500+@2300MHz (200*11,5) Barton AQZEA 0331 UPMW, SOLTEK 75FRN2-RL, DDR 512MB/333Mhz, Gainward GeForce 4Ti4200 (300@600), 4x HDD Seagate Bar7200.7 8MB cache 120GB, Hercules Fortissimo III, CDRW Teac 52*32*52, Hyundai ImageQuest F790D Flat,(vodní chlazení:CPU,Chipset,GPU,4xHdd)
2eRTY: ...jj bolo to horsie ako ako na kable k molexomPůvodně odeslal eRTY
![]()
...osobne som z 1metra toho 1/2 palcoveho flexa pri natahovani cez ATX konektor znicil cca. 30-40cm, ale vyslo mi to v pohode/este mi 20cm zostalo
/
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
Je zaujem o toto flexo aj na Slovensku? Ja sa zrovna chystam si jednu varku objednat, tak ak este niekto chce, mozem objednat viac a potom bude nizsia cena, ked sa rozrata postovne a tak.
Takze kto chce, napiste a pripadne aj kolko toho chcete a nejako to dame dokopy.![]()
...pozor riegger.cz to posiela kurirnou sluzbou /za 109Kc/ a neviem ci ti to povezu do BAPůvodně odeslal mdz
ja som to musel vyzdvihnut v CZ
no som s nimi volal a povedali ze mi to poslu na dobierku postou a ze do buduceho tyzdna by som to mohol mat,
Kedy si to tam kupoval ty? mozno uz odvtedy zmenili system alebo co![]()
U nas to fakt nikto nepredava? to je strasne s niektorymi takymito vecami, u nas proste nezozenies, aj ked sa potrhas![]()
...minulu stredu som to objednaval, v stvrtok som sa dohodol s kurirnou sluzbou na prevzati, v piatok som to bol vyzdvihnut a vcera cast z toho isla Gabovi a Usuallovi
...no sak uvidis ci s tym nebudu nakoniec problemy![]()
Jasne ja chcem tak 2m kedze meter stoji 73kc![]()
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
OK snad to nebude ziaden problem s tou dobierkou. Tie 2m ti objednam, ale sa mi zda ze m stoji 33kc+nejake to postovne, ale myslim ze to by nemalo vadit,![]()
mdz: AjsTi pise o 1/2 palcovom flexe nie o 1/4palcovomPůvodně odeslal mdz
Kurna tez pravda tak 1m 1/2 a 4m 1/4 a pokial mozno v ciernej farbe. V inej farbe nechcem.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
No ja uz som so objednal vcera poobede, 4 m asi nepojde, lebo som dokopy zobral 6m a to toho cierneho 1/4, ale 3m kazdemu by snad malo stacit (mne mozno aj menej) kedze si nehovoril ze chces nieco aj z toho 1/2 tak to som nevzal
, pre seba tiez nie, lebo sa zrovna necitim na pajkovanie noveho fortrona
![]()
Vsak ked sa najde este niekto okrem teba, kto bude nieco take chciet, snad aj ja pozbieram odvahu a mozme objednat aj toho hrubsieho flexa.![]()
Jakmile si das jednou flexo do kompu tak te to bude nutit mit tam kazdickej kabe v tom flexu ja uz ho tam mam celkem cca 8 metru.
...jj presne takPůvodně odeslal honzAK
a ked potom pozries do PC kde neni vsetko zaflexovane, tak to vypada strasne
![]()
ono je to o tom co a jak tim mas zaflexovany jakoze treba jedno flex vede kabely od diod a tlacitek, druhy od vetraku kabely a tak pak display, vcera sem slintal nad Lexovejma cervenejma ide kabelema chci je az budou tam to bude bezkonkurencni.Původně odeslal .:::iGor:::.
tak jsem to nakonec taky zaflexoval a je pokoj je to hezci nez kdyz jsem to mel v predchozim case jen omotavaci buzirku
http://www.sweb.cz/cdman/flexo/
velká bedna pod stolem s C2D a ATi....
Oukej aj tak dikPůvodně odeslal mdz
3m zatial postacia. Byvam v BA , takze dalej to posielat nemusis.
NO takze zacinam robit ten flex mod...drzte palce dufam ze to bude OK
Edit: hotovo...trosku trapenie ale dalo sa. Zrobene vsetky kable...akurat som nemal zmrstovacie buzirky na Atx kabel a ten 4 kolikovy kabel...tam som musel pouzit pasku modrej farby nakoniec...ale farba presne taka ista ako Flexo...takze no problem...potom ak zohnam zmrstovacku pozadovanych rozmerov tak to vymenim.
Thanx to Igor..za Flexo...
![]()
Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
HTPC Xtreamer s chladením od Michala
a kolik to Flexo stoji?? 1m stoji kolika kde je v praze nejakej Rieger?
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)