Citace Původně odeslal Pavlis
Jo ja jsem na ni cekal a vzal jsem hned tu prvni co se vyskytla na trhu. taky pasiv na chipsetu, ale s chladicem se delaj jen pro USA trh nebo uz ne? Pri 166 je to lepsi ale jen ve windowsech, v biosu je to hruza, blika a prekmitava.
No ja jeste pockam par tejdnu na jeste novejsi BIOSY, pokud to nepobezi, vemu Radeona a desku a jdu reklamovat, prece nezahodim kartu ktera mi vyhovuje a na kterou jsem zvyklej...

Dle myho to bude nejakej "nedodelek" u AGP ze strany Epoxu, kterej muze ale nemusi vyresit novej BIOS.

Jinak ty revize jsou snad uz venku 3, jedna s pasivem (nas pripad), druha s vetrackem jako mel kdysi ABIT (cernej) a treti ma mit ty blaznive svitici diody, ale co je tady v CR teda nevim...

A vubec se mi ta deska zda jako docela nachylna k ruznymu zatuhavani, rozhodne vic nez 8K3A+, nefunguje korektne Watching Dog, takze kdyz to prezenes, musim jumprem smazat CMOS a dalsi chybky...

Ale zase bezim na 11,5x166 MHz a to na 1.95V, tedy o 1 desetinu mene nez na 8K3A+, tak uvidime, co s tim udela dalsi BIOS...