Hry natom běží špičkově,proti CRT jsem si nevšiml rozdílu.Dokonce i v 640*480 nebo 800*600 natom ve hrách vypadá dost dobře.Vadnej bod žádnej,podsvícení rovnoměrný,úhly dost slušný v praxi (papírově slabší),při černé obrazovce jsou vidět světlejší proužky nahoře a dole,ale jen mírně a nijak to nevadí.Ve Win je obraz nádhernej.Scroll dokonalej není,to ale na žádným LCD.Jde otočit na výšku a to je pak celá stránka vidět naráz a vejde se strašně položek ve správci nebo Oblíbených.Konstrukce je vůbec skvěle vymyšlená,je to stabilní,jde natáčet do stran jen panel a ne i s nohou,zavěsit na zeď.Má tři vstupy (DVI+ 2*analog) a v ceně je analog i DVI kabel.Menu se ovládá čtyřka tlačítkama,to je asi největší mínus proti CRT Sony,kde stačil jeden joystick a za dvě sekundy se změnil jas nebo kontrast.Prostě když odmyslím typický vlastnosti LCD,co mají všechny i drahý kousky,tak je to asi nejlepší volba,zajímal jsem se o to dva roky a poslední tři měsíce jsem neměl jinýho kandidáta než tohle,žádnej jinej panel nemá tolik vychytávek pohromadě.A za přijatelnou cenu 18160,- s daní

Citace Původně odeslal user
a ako na nom bezia hry? ostatne parametre ako pozorovacie uhly ma asi spickove nie? pri scrolovani textu na bielom pozadi velmi rozmazava alebo je to nepostrehnutelne? a co cierna farba ak nanho pozeras v tme je aspon trochu cierna alebo siva?