Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Strihani mpg..nebo spis orez,jde bez rekomprese?

Standardní Strihani mpg..nebo spis orez,jde bez rekomprese?

Delam znamymu DVD z VHS a samozrejme z VHSky to ma ten blikajici pruh dole..nevite jak to oriznout,abych to nemusel znova rekompresit?

Kdybych delal avi (divx napr.) tak no problem - virtualdub..ale takhle muj oblibeny tmpgenc to neumi (aspon myslim).

2/ jaky bitrate se vypplati pri plnym PALU (720*576) pouzivat na prevod z VHS do mpeg2?

3/Chtel bych,aby to prehrali vsechny kompy co maj DVD mechaniku..prectou normalne soubory v mpeg2 nebo musi mit kodek? Jde mi o pannenske pocitace nad 1GHz napr. (aby bylo videt,ze v rychlosti problem nebude)

4/ znate nejaky freeware podobny powerdvd nebo windvd,ktery pribalit k prohlizeni hotoveho DVD (struktura Video_TS,AUdio_TS),myslel jsem na mplayer classic,ktery je skvely,ale nevim jak by BFU na novym pocitaci asociovali tento soft s vob souborama a dlasi vec,je ze se v nem spatne klika v menu DVD (aspon me)
    WEBDESIGN + TVORBA E-SHOPU http://www.dreammedia.cz

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

kdybys to opravdu vypalil jako DVD (neco jako VideoCD na CD) - tak v tomto pripade se musi dodrzet nejake normy - rozmer, prave BITRATE apod.

ja bych to osobne udelal do Xvid/Divx a v nejakym mensim rozliseni, protoze na ty data z VHS je to zbytecny
    prece neni problem tak dat jeden ffdshow kodeky - je to jeden exe soubor, kterej se jednou nainstaluje a potom staci na to avi-cko kliknout a prehraje se v mediaplayeru

btw: nevim jak to dostavas z VHS do pocitace, ale urcite by melo jit zachytavat s orezem

Standardní

VideoCD delat nechci...udelal jsem jich 100000000000

ted chci udelat DVD s MENU,kde budou jednotlive inscenace s VHS + fotky...to pro me neni problem .. ULEAD resi vse...

jinak diky za snahu...ale nepomohl si mi...)
    WEBDESIGN + TVORBA E-SHOPU http://www.dreammedia.cz

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Kradený notebook
    Založil logich v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 34
    Poslední příspěvek: 14.05.2004, 09:46
  2. Vrácení zboží do 3 dnů???
    Založil Aikon v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 04.02.2004, 16:32
  3. CASE JNC 4HL nebo jiná do 600,- bez zdroje
    Založil PCborec v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 3