Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Tualatin@BX bez poskozeni CPU!!!

Senior Member
    Vliv
    289

Standardní Tualatin@BX bez poskozeni CPU!!!

Tak jsem dnes o pul jedne po sedmi hodinovem snazeni rozjel tulene bez jakehokoliv poskozeni procaku.
    Hlavni vec kterou potrebujete jsou sikovne prsty, jeste ze mam sikovneho spolubydlu .
    Dratek jsem pouzil ze 40-ti zilneho IDE kablu, v jednom kabliku je jich asi 5, takze jsou dostatecne uzke. Pak jsem si to radeji nechal spolubydlou podle Pitova navodu zadratovat na 1.65V. Pin AK4 jsem nechal zadratovat na AJ5 ne na AK 26.

Piny na ustrizeni jsem prekryl koleckem vystrihle z igelitoveho sacku. Pak jsem tam ten igelit "udusal" a strcil do patice.
    Lepeni sekundovym lepidlem neslo, lepidlo na igelitu nedrzelo, jakakoli buzirka je moc silna. Zkouseli jsme ten igelit take pridratovat at to drzi, ale povedlo se to jen na jednom pinu u jednoho se nam protrhl igelit a u dalsiho se dratek co spojuje AK4 s AJ5 spojil s tim co drzi igelit. Takze jsem tam nakonec ten igelit nevazal. Dal jsem to do patice, igelit se do ni zapasoval a ted muzu procak i vytahovat.

Vypada to docela jednoduse, ale zpoceny jsem byl poradne a nekolikrat me musel spolubydla ukrast stipacky at ty piny neucvaknu

Je to cele bez pajeni, lamani a laku. Procak je stale v zaruce, takze to jde, ale chce to trpelivost.

Cele by to bylo uplne super kdyby me dneska odpoledne neodesel disk......

Jsem uplne hotovy, jdu spat
    Intel C2D 4300, 1GB DDR2, 120GB Seagate, nVidia7600GT pasiv.

Standardní

gratulace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja sice pacinky ulamal, zato se mi ale nemuze protrhnout igelit ))
    [dance before the police come]

Senior Member Avatar uživatele honzAK
    Vliv
    299

Standardní

zaslouzi si OVERCLOCKEROVU cenu za mir k procesoru. Nech si to patentovat.

Standardní

intel by z(s) neho mel radost
    [dance before the police come]

Senior Member
    Vliv
    289

Standardní

Tak jsem jaktakz dokoncil tuneni kompa, v Sandre jsem jen o 2% pomalejsi nez TB 1.4 (mam ALU 3820, FPU si nepamatuju).
    3Dmark hodi 4160, ale s timto procakem grafarna jede jen na 250/380 to vysoke AGP uz nedela dobrotu.
    FSB zatim 124MHz, 133 uz asi nedam skrz AGP, procak postne ale zadny system uz nebootuje.
    Zkusim do toho jeste nacpat co tu mam nekde pohozenou ISA grafarnu jestli to dela AGP nebo to chce pritlacit jinde.

Senior Member Avatar uživatele honzAK
    Vliv
    299

Standardní

Citace Původně odeslal Lopan
    Tak jsem jaktakz dokoncil tuneni kompa, v Sandre jsem jen o 2% pomalejsi nez TB 1.4 (mam ALU 3820, FPU si nepamatuju).
    3Dmark hodi 4160, ale s timto procakem grafarna jede jen na 250/380 to vysoke AGP uz nedela dobrotu.
    FSB zatim 124MHz, 133 uz asi nedam skrz AGP, procak postne ale zadny system uz nebootuje.
    Zkusim do toho jeste nacpat co tu mam nekde pohozenou ISA grafarnu jestli to dela AGP nebo to chce pritlacit jinde.
    133MHz je jeste fer dyt je tam delic 2/3 tj tedy osetrena frekvence nic by ti nemeo bezet jak nema krom cpu teda

Senior Member mince Avatar uživatele Hrochoslon
    Vliv
    296

Standardní

2 lopan blby lepidlo. Me to fugovalo a sekundak ten igelit vytvridl tak ze jakoby buzirka z toho byla
    C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ62gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
    ■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
    "As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■

Senior Member
    Vliv
    289

Standardní

4HonzAK: FSB 133 je AGP u me na 89MHz, coz s tou taktlou GTS nedela dobrotu.

4newHrochslon: no ja to lepidlo shanel na nadrazi v 5 hodin odpoledne v nedeli takze kvalita odpovidala

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. BENCHMARKY - cim otestovat komp (zoznam benchov)
    Založil THX v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 02.10.2008, 19:03
  2. ABIT IS7 - hodinka otazok :-) - CPU vs. HDD
    Založil gamesforever v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 28
    Poslední příspěvek: 31.07.2004, 10:27
  3. SPALENE CPU ZIJE AKO JE TO MOZNE?????????
    Založil b3nco v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 29
    Poslední příspěvek: 10.11.2003, 18:08
  4. upravou v BIOSe zmenit multiplikator bez odomknutia CPU ?
    Založil Sleyo1 v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 27.11.2002, 18:47
  5. -=|UPGRADE CPU AMD|=-
    Založil Senky v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 43
    Poslední příspěvek: 31.10.2002, 18:40

Pravidla přispívání