Citace Původně odeslal akva
PS: zapomněl jsem napsat, že mám teda taky výměník, ale bez ventilátorů.
Můžeš sdělit co máš za výměník a co Tě stál ?
popřípadě nějaké foto ! Mě na vodnících vždy odradila ta hlučnost, protože jsem toužil po tichém PC, tak jsem koupil řešení s TC 2 , ale po vodníku jsem vždy toužil, jenže to ještě nebyly takhdle k sehnání. Ale většina je shit.
A vodník s výměníkem bez ventilátoru je VELMI zajímavá věc , a jak je hlučné čerpadlo ? nebo máš samotíž ?[/quote]

Výměník je z kovošrotu a stál mě 10,- velikost je asi 26x22x5cm a je hliníkový. Je z nějakého auta, z kterého nevim.

čerpadlo mám Sicce Nova, a to už 1,5 roku. Nedávno začalo dost vrčet, ale stačilo namazat hřídelku vazelínou a je za jak nové Hlučnost je žádná, a když píšu žádná, tak žádná . Nejvíc hluku v mém pc dělá jediný větrák (AC pro TC) ve zdroji a zdroj sám, který tak trochu píská.
Rád bych jednou pořídil nový nejen kvalitní, ale i tichý zdroj.

PS: zkoušel jsem vypnou ventilátor i ve zdroji, ale po asi 3 hodinách přišel táta a že u mně něco smrdí... Tak jsem šáhl na zdroj (mám ho mimo case) a šeredně jsem se spálil - měl tak 85C. Nechci ani domýšlet, jaká byla teplota uvnitř . Takže jsem ten ventilátor zase rychle zapojil