Tak jsem dnes o pul jedne po sedmi hodinovem snazeni rozjel tulene bez jakehokoliv poskozeni procaku.
Hlavni vec kterou potrebujete jsou sikovne prsty, jeste ze mam sikovneho spolubydlu.
Dratek jsem pouzil ze 40-ti zilneho IDE kablu, v jednom kabliku je jich asi 5, takze jsou dostatecne uzke. Pak jsem si to radeji nechal spolubydlou podle Pitova navodu zadratovat na 1.65V. Pin AK4 jsem nechal zadratovat na AJ5 ne na AK 26.
Piny na ustrizeni jsem prekryl koleckem vystrihle z igelitoveho sacku. Pak jsem tam ten igelit "udusal" a strcil do patice.
Lepeni sekundovym lepidlem neslo, lepidlo na igelitu nedrzelo, jakakoli buzirka je moc silna. Zkouseli jsme ten igelit take pridratovat at to drzi, ale povedlo se to jen na jednom pinu u jednoho se nam protrhl igelit a u dalsiho se dratek co spojuje AK4 s AJ5 spojil s tim co drzi igelit. Takze jsem tam nakonec ten igelit nevazal. Dal jsem to do patice, igelit se do ni zapasoval a ted muzu procak i vytahovat.
Vypada to docela jednoduse, ale zpoceny jsem byl poradne a nekolikrat me musel spolubydla ukrast stipacky at ty piny neucvaknu
Je to cele bez pajeni, lamani a laku. Procak je stale v zaruce, takze to jde, ale chce to trpelivost.
Cele by to bylo uplne super kdyby me dneska odpoledne neodesel disk......
Jsem uplne hotovy, jdu spat![]()