Koukam ze Miretecovi zase hrabe....
Opet se zde siri IQ virus, doufam ze mam dobre nakonfigurovanej Firewall...
Hele, Halene, nechces si pro ten procak a Swiftec chladic prijet do Prahy a odzkouset sam

Protoze ja mam na praci i dulezitejsi veci... To neni vymluva, jenom jsem nemoh uverit tomu co po me chces... Komprese MP3, ZIP...

Nepletes si me s nejakym hw test serverem
Jesteze nevis ze mam DLT3C co jede na 2.6 GHz
AD zachovani cti: Sakra, to jsou hlody

Teda dneska me forum opravdu bavi... Jak jsem jiz rekl - mam dulezitejsi veci na praci nez proti Tobe "hajit svou cest" (stredovek uz minul

) ale jestli mas tak enormni zajem tak Ti klidne vytipu Sandru a PC Mark na 2750 MHz... Bude se Ti pak lip spat ? Doufam ze ano... Protoze je budu muset kvuli Tobe nainstalovat.
2Miretec: hned napis Pitovi at me orankuje treba "Lhar ze vsech nejprolhanejsi" ! Nebo jestli chces, tak ja mu to napisu sam....
Tobe to modovani hodne lezi v zaludku vid...?
Asi by Ti to uz nekdo mel vysvetlit... Ja tu nejsem od toho, abych se s Tebou hadal, neustale Te hlidal a oponoval Ti ale abych Ti byl napomocen kdyz o to pozadas ! Tudiz zadny rozdil oproti "obycejnemu" uzivateli !
Plus kvuli takovejm jako ty musim denne travit hodiny na foru abych se pokusil udrzet jakous takous informacni uroven sekce nVidia chipsety... Uz takhle je to dost tragicky...
Jestli se Ti muj pristup nelibi, tak Ti to opakuju znova - posli mi ICQ !
A neplet si pojmy s dojmy - Barton na 3 GHz je Killerova domena (vsadim se, ze ten se na Vas zvysoka vykasle - jeste ma zbytky rozumu neposkvrnene forem), me se podarilo dosahnout 2.75 GHz pri 2.1V...
A kdyby ses kouknul do databazi, tak bys zjistil ze ani ve vzduchu to neni nijak extremni vysledek... Ze nemas rozhled - za to ja nemuzu !
To je moje chyba ze hledam a prodavam nejlepsi procaky ? Asi ano..
Vsak uz toho taky pomalu nechavam... Na jednoho normalniho zakaznika musim jednat s dvouma blbcema... A to mi za tu praci a temer nulovou provizi opravdu nestoji ! Takovy jako Ty me v tom jenom utvrzujete...
Zase takovejch reci a co z toho....