Citace Původně odeslal svaca
Bohuzel tahlle deska nepodporuje EPA loga !!!!!

Narval jsem ho do biosu rucne, ale jako by tam nebylo. MODBINem jsem se mrknul do BIOSu a Chybi tam i polozka Show EPA logo.

Polozka Show Full Logo je v BIOSu skryta, pokud tam neni obrazek. Zjisteno pomoci MODBIN. MODBIN sezenete na: www.biosmods.com !

Ale opatrne ! A editujte BIOS pouze pod DOSem !
Tak uz mi funguje i to logo, akorat se neda vypnout (jak rikas, neni tam ta polozka "Show EPA logo", ale ta "Fullscreen Logo Show" ta tam je jenom, pokud je tam obrazek). Nahral jsem tam to logo normalne jako bitmapu ne MODBINem, ale CBROM32, kterej je u MagicScreen. Tim CBROMem jsem tam narval jak fullscreenovy logo, tak i to EPA logo. EPA logo musi bejt v BMP (!!!) formatu, takze zadny koncovky EPA, EPA2, nebo neco takovyho. Dela se to nasledovne>

CBROM32 [nazev biosovyho souboru] /logo [nazev BMP souboru s logem] /epa [nazev BMP souboru s malym (EPA) logem]

Ten to do BIOSu natlaci a pak to uy staci treba AWDFLASHem flashnout. A vida, logo je tam, kde ma byt (BTW> Mam tam torsku upraveny logo VIA, ktery je na www.biosmods.com ) Takze si normalne stahni to BMPcko, ktery tam maj v ty galerii a hezky ruco ho natlac do BIOSovyho souboru : .