Citace Původně odeslal sisi
Citace Původně odeslal Semik
Mno co sa da povedat .... niekomu moc vadi ze ma Nvidia natrhu the best kartu, ze
A hned mu stupaju hormony, ked sa dakde daco deje....

Ja som rad kde s gamesy vypadnu nepoctatne pikosky, ktore aj tak nevidim (Pokial to nerobi chyby ako v Marku03..)...ak to vadi Atinakom, tak to musia mat strasne komplexi.

Sak ich sa to netika...oni ich tam maju (alebo prave to je problem )

Ak sces obraz na 1* ser na ati a kup Matroxa.... ten zvycajne neubera kvalitu obrazu. (Parhelia je v tom pripade tvoja karta)
No, dovol mi, aby som teraz prispel rovnako konstruktivne, ako si to spravil Ty. Je to presne tak ako hovoris (opat si nas prekukol...) - nas sa to "netika", je to vsetko "nepoctatne" a mame z toho (vsetci ATi users) strasne "komplexi". Klaniam sa pred silou Tvojich nezvratnych argumentov...
No co sa smejes , tak ma troska problem s gramatikou , no co uz.

Ale to ze sa tu budes rozculovat koli tomu ze tam dorobili nejake tie optimalizcie za cenu znizenia kvality a zvysenia fps nieje tragicke.
Normalnemu cloveku je to jedno.

Radsej si zahram hru v mesich detailoch (nizsou kvalitou zobrazenia) ale plynulejsie ako naopak.
Benchmarky ma netrapia , bo je to zbytocne.

Lebo trebars na xp2400+,512 Ram , G4 ti4200, maxtor 40GB 7200 Rpm mi sekalo GTA3 , a v 3d marku okolo 12500 bodov.

Takze k comu bol vysledok testov, ked kamosovi na durone 900, 128 ram , ati rage 128 pro ta ista hra isla bez sekania?
A pritom vsetky ostatne hry mi isli v pohode.

Proste je mi jedno , ako to ti vyrobcovia dosiahnu , ale nech to preboha ide v bez nadmerneho sekania.
To plati hlavne o HL2, si to chcem zaahrat , ale nie tak aby som predal oblicku a isiel si kupit najnadupanejsiu masinu pod slnkom.