Citace Původně odeslal PePo
2sisi, Spajdr:
Proc se vlastne rozcilujete, kdyz mate Radeony ? Pokud vim tak tyhle ovladace zatim nejsou public ani jako beta - nebo vite kde se daji sosnout ? Kdyztak dejte link... Kazdopadne zavery bych delal az si vyzkousim finalni verzi...
"Rumors are", ze seria 5X.XX vyjde 15.9. (teda v pondelok). Zavery sa daju robit uz teraz, lebo to co vyjde bude identicke s tymito "prereleased drivers". nVidia ich len rozdistribuovala dopredu vybranym osobam, developer-om & site-om.

A nepovedal by som, ze sa rozculujeme - sme skor znechuteni (ak mozem hovorit aj za Spajdra) praktikami nVidie v poslednom case. "Stare" TNTcky a GFky 1 - 4 boli vsetko vydarene (niektore viac, ine menej (MX)) karty - sam som ich par vlastnil. Ale rada FX je (imho) krok "trochu mimo"... A tak sa zda, ze sa to teraz pokusaju napravit software-ovo cez driver. Ale to by mi neprekazalo, kazdy robi chyby, ale preco to nepovedat na rovinu - nieco v style "ano, obetovali sme trochu IQ za ucelom ziskania vacsieho vykonu". Resp. dat uzivatelovi nad tymito "optimalizaciami" kontrolu. Ale tou (v poslednych mesiacoch) typickou pozou - "nic sa nedeje, vsetko je OK" - (imho) robia z uzivatelov ich vlastnych produktov "blbcov". A to nie je fer... najma ked si niekto zaplati to "premium" za FX5900.