Taky mam blbou zkusenost.
Reklamoval jsem zakladku ABIT KD7-RAID kvuli prehrivani chipsetu (78°C neni normalni a vytuhaval uz pc), reklamace trvala mesic a po mesici mi desku poslali z5, ze na ni nebyla prokazana zavada, prej to testovali na stole a namerili 45°C (on je rozdil na stole a v bedne a bez zateze a se zatezi), tak jsem tu desku poslal znovu na reklamaci a CC desku poslal dodavateli. Nemohl jsem byt bez pc a tak jsem si u nich koupil novou desku ABIT NF7-S a pozadoval jsem revizi 2.0 (rekli mi ze maji jenom revize 2.0), deska mi prisla a na krabici bylo napsano revize 2.0, ale po otevreni krabice nasledovalo neprijemne prekvapeni, na desce bylo napsano revize 1.2 (po telefonatu me bylo receno ze doslo k zamene a ze desku vymeni a vymenili nastesti). Uplynul mesic od odeslani reklamovane desky dodavateli a nikdo se neozyval, po telefonatu jsem se dozvedel ze rekamace byla uznana a ze uz tyden tam tu desku maji, a tak jsem se dohodl misto desky na vraceni penez za tuto desku (90%). Za nekolik dni dosel balik, ale mela dojit slozenka s penezi a tak nasledoval dalsi telefonat. Desku sem znova poslal z5 a ted slibili ze uz opravdu poslou penize, tak uvidim.

Rozhodne si takto reklamaci nepredstavuju