Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Za kolik koupim vodnika co by se vlezl do Miditoweru?

Standardní Za kolik koupim vodnika co by se vlezl do Miditoweru?

Ja stim fakt nemam zkusenosti ale myslim ze tam snad de jakejkoliv a zajimalo by me co stoji dobry chlazeni.A jestli sou tady v CR jen aquacolleri a jestli sou to dobry chlazeni.Sorry za debilni dotaz, sem asi trapnej :/
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Standardní

podivej se na tntrade jsou to zlodeji ale maj je v ceniku a i s linkem na vyrobce s rozmery
    HRABE MI

Senior Member Avatar uživatele honzAK
    Vliv
    299

Standardní

Citace Původně odeslal Alhi
    podivej se na tntrade jsou to zlodeji ale maj je v ceniku a i s linkem na vyrobce s rozmery
    proc zrovna tam? dyt tam nic nemaj

podivej se do bazaru tam jak fabsa dovazi veci z de tak se podivej na bloky a radiator pocitej s cenou tak kolem 5-6kkc.

Standardní Re: Za kolik koupim vodnika co by se vlezl do Miditoweru?

Citace Původně odeslal Ladron
    Ja stim fakt nemam zkusenosti ale myslim ze tam snad de jakejkoliv a zajimalo by me co stoji dobry chlazeni.A jestli sou tady v CR jen aquacolleri a jestli sou to dobry chlazeni.Sorry za debilni dotaz, sem asi trapnej :/
    ˇ

rozhodně tu nejsou jen aquacolleri třeba já jsem zástupce homemade vodníků. a mám ho v miditoweru (akorát teda pekáč s vodou je pod bednou).

počítej tak 500,- vodní blok, 500,- čerpadlo (Sicce Nova) a nějaký hadičky a nádobu. a můžeš chladit vodou Pokud compa nepřenášíš, je lepší udělat otevřený systém - tj. bez radiátoru a zbytečných hluk tvořících ventilátorů. Stačí velký kanystr, nebo hrnec s min. 5l vody.

Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Reklamacni rad - softcom
    Založil Jezevec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.05.2005, 14:50
  2. kolik max. za MSI G4TI4800 SE TV IN/OUT
    Založil blekota v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 01.09.2004, 16:31

Pravidla přispívání