Mám čerstvě nainstalované WinXP/PRO CZ SP1 - s licencí. Stáhnu a nainstaluju HotFixy, ovladače k HW, veškerý SW který používám, zprovozním službu IIS a během toho nebo po nějaké době (nevysledoval jsem zatím žádnou závislost) se stane "NĚCO" a to "NĚCO" zapříčiní následující:
1. Nelze zobrazit vlastnosti adresářů (right click na adresář/vlastnosti - a nic)
2. Nefunguje ikona "Herní zařízení" - kliknu a nic
3. Nefunguje obnova systému - když vyberu bod obnovy, ta se rozběhne ale zamrzne - už to jen přesýpá
4. Nefunguje instalace update MS - rozběhne se a zmrzne v bodě "vytváření bodu obnovy"
5. Nelze rozkliknout službu IIS v manage konzoli - manage konzole zamrzne
V logu nejsou žádná varování. Všechno ostatní ZDÁ SE funguje normálně, zatím... A teď pozor - 3x jsem znovu naformátoval disk a všechno znovu nainstaloval a pokaždý jsem se dostal do stejnýho místa. Nemám vůbec tuchu, jestli za to může HW, WinXP, nebo nějaký SW. Teď se chystám to zkusit po čvrtý, krok za krokem budu testovat každej soft, ale fakt už nevím... Pátý pokus provedu s WinXP EN. Nemáte někdo nějakou radu...? Thanx