Zkousel nekdo tyto drivery pod Win XP na hre Quake3 v1.31?
Me to dela divne veci,jako kdyby pres obrazovku byla lupa a zvetsuje se mi prostredek.No proste hruza a neda se to hrat.
Zkousel nekdo tyto drivery pod Win XP na hre Quake3 v1.31?
Me to dela divne veci,jako kdyby pres obrazovku byla lupa a zvetsuje se mi prostredek.No proste hruza a neda se to hrat.
Vcera jsem to pod XPckama zkousel - NO PROBLEMOPůvodně odeslal emil
Nemas nahodou zapnuty videni ala Alien z AvP ? Zadej prikaz ;cg_fov melo by to byt 90 !!! Pokud das vic (max 180), vidis vic kolem sebe, ale obraz je prohnuty, pokud das min, tak zoomujes
HW přichází a odchází, já zůstávám :-)
Mam nastavene standartnich 90.
Odinstaloval jsi starsi drivery, pred instalaci 16.055 ? Bez predchoziho odinstalovani se podelava overlay, ze by i neco v OpenGLCo ostatni OpenGL aplikace ?
Asi ti nezbyde nez odinstalovat a znovu nainstalovat drivery (ne li wokna), nejlip jeste mezi tim prohrabat registry a smazat prakticky vsechno tykajici se "powervr", "kyro" ... Sorry, ale uz jen strilim od boku
HW přichází a odchází, já zůstávám :-)
Je to nova instalace a prave ze tam byli instalovany pouze tyto drivery a nic jineho. Jine hry ktere pouzivaji OpenGL jedou v poho a dikonce i ty,ktere maji stejny engine jako Quake(Wolfensten,Medal of honor,..)vse jede OK.
Ach ty Wokna a ty drivery pro ne!
Kaslu na to,stejne ho moc nehraju a Wokna se mi preinstalovavat uz nechce.Moc dik vsem a nekdy priste ahoj!
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)