Citace Původně odeslal stanley
Citace Původně odeslal sisi
Citace Původně odeslal stanley
pokial som dobre pochopil, tak Thortony budu mat uplne ine PCB a teda sa este vobec nevie ci pojde zapnut tych dalsich 256kB...
Hm, no predpoklada sa, ze Thorton bude Barton s polovicou L2 cache disabled (rovnako ako novy Duron je Tbred s polovicnou L2kou). Je preto pravdepodobne, ze PCB + cip samotny budu v podstate rovnake u Thortona i Bartona, budu sa zrejme lisit len nejakym tym "mostikom" na PCBcku a zrejme "kvalitou" (da sa predpokladat, ze medzi Thortonmi skoncia aj Bartony s chybami v "druhej" polovici L2 cache). Ale to su zatial len dohady (aj ked vcelku racionalne podlozene...).
v tom clanku je napisane: ...and in case Thorton chips utilize the new packaging without bridges,...
v preklade: nove balenie thortona je bez mostikov a nakolko sa nevie korelacia L2 mostikov a pinov toho procesora, tak budu modifikacie velmo obtiazne...
takze tam bude naozaj chybat nejaky ten mostik, alebo vsetky a bude sa pekne dratovat socket...
No, ked uz chceme byt dosledni, tak presnejsi preklad je: "... *V PRIPADE*, ze Thortony budu pouzivat nove PCBcko bez mostikov...". Ja osobne som Thortona este nevidel, neviem ako Ty... Moj osobny (opakujem osobny) tip je, ze PCBcko ostane nezmenene. To je vsetko, co som chcel povedat.