Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: Jak utišit stařičkou MSI GF4-Ti4200

Standardní Jak utišit stařičkou MSI GF4-Ti4200

no tak jí mám v nepřetaktovaném stvavu a je to strašně hlučné, už jsem z toho sundal tu plexi horní ochranu,,,,
    ale je chby v samotném větráku....
    napadá někoho pořádné ešení, šlo by to přes pasív mám dva zadní větráky na 7V a nebo nějaký konkrétní tichý chladič
    Pašák erda.

Banned Avatar uživatele Semik
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Mno ak netaktujes tak tam drbni nejaky pasivak s BOX chladica.... aktiv ani nebude treba
    To bude na 100% najtichsie risesenie.

Standardní

Citace Původně odeslal Semik
    Mno ak netaktujes tak tam drbni nejaky pasivak s BOX chladica.... aktiv ani nebude treba
    To bude na 100% najtichsie risesenie.
    no to jsam mel neco na mysli, rozmery tak okolo? a jak to tam mám přidělat? Jen vteřiňákem a pastu doprostřed?
    Pašák erda.

Standardní

Hlavně bacha ať není těžkej. Osobně se mi líbil ten co se dával ke konci na tuleně ten nízkej a placatej. Nebo si nějakej kup třeba v tntrade je maj. Ale nevím kolik do toho chceš vrážet.

Standardní

Citace Původně odeslal Mil17
    Hlavně bacha ať není těžkej. Osobně se mi líbil ten co se dával ke konci na tuleně ten nízkej a placatej. Nebo si nějakej kup třeba v tntrade je maj. Ale nevím kolik do toho chceš vrážet.
    chci do toho vrazit co nejmín pochopitelně .
    takže nějaký menší pasiv.....
    ale jak to tam teda přidělat?
    Pašák erda.

Standardní

heh, prave dneska sem prodaval jednomu clovekovi netociciho se titana d5-tb-tc, on rikal ze ho potrebuje presne na takovouhle kartu...

nebylo to Tobe ?
    spyBook: HP nx9010 => C 2.4Ghz | 512 MB DDR | 30 GB HDD | DVD | 15" display
    spyPc No.1: SOLTEK SL75-DRV5-E | AMD ATHLON XP1700+ | 512 MB DDR | ATI R9200 | SEAGATE B7200.7+ 120 GB | NEC ND2510A | GENIUS SM Value 5.1 | ASKEY TView99 | acer AL1721ms | GENIUS SP-G106 | GENIUS Twin Touch Wireless | MODE COM Impact Black
    spyPC No.2: ABIT KT7A | AMD Duron 1Ghz | 256 MB SDRAM | GeForce 4 MX440 SE | SEAGATE BIV 40GB | MSI X52P | 15" AOC LM520A

Standardní

Citace Původně odeslal spy
    heh, prave dneska sem prodaval jednomu clovekovi netociciho se titana d5-tb-tc, on rikal ze ho potrebuje presne na takovouhle kartu...

nebylo to Tobe ?
    heh mě to opravdu nebylo, ae mě zajímá jak to tam přidělat...
    Pašák erda.

Standardní

Citace Původně odeslal eraser

nebylo to Tobe ?
    No, bud to tam muzes prilepit vterinovym lepidlem, nebo smesi vterinovy lepidlo-pasta .. (prej to de, a funguje )

nebo sem taky vymejslel udelat si plisek s dirama presne jak sou diry v karte, a na ten prilepit ten pasiv, pokud to nechces lepit primo na chip..
    spyBook: HP nx9010 => C 2.4Ghz | 512 MB DDR | 30 GB HDD | DVD | 15" display
    spyPc No.1: SOLTEK SL75-DRV5-E | AMD ATHLON XP1700+ | 512 MB DDR | ATI R9200 | SEAGATE B7200.7+ 120 GB | NEC ND2510A | GENIUS SM Value 5.1 | ASKEY TView99 | acer AL1721ms | GENIUS SP-G106 | GENIUS Twin Touch Wireless | MODE COM Impact Black
    spyPC No.2: ABIT KT7A | AMD Duron 1Ghz | 256 MB SDRAM | GeForce 4 MX440 SE | SEAGATE BIV 40GB | MSI X52P | 15" AOC LM520A

Standardní

Citace Původně odeslal eraser

nebylo to Tobe ?
    No, bud to tam muzes prilepit vterinovym lepidlem, nebo smesi vterinovy lepidlo-pasta .. (prej to de, a funguje )

nebo sem taky vymejslel udelat si plisek s dirama presne jak sou diry v karte, a na ten prilepit ten pasiv, pokud to nechces lepit primo na chip..
    asi to udelam pres ten plisek....
    Pašák erda.

Banned Avatar uživatele Semik
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Som daval vzdy par kvapiek sekundoveho lepidla do rohov a do stredu a okolia pastu. Drzalo v pohode a prevod tepla bol taktiez optimalny
    Myslim, ze ten pliesok je zbytocnost.

Standardní

no ked ti mozem poradit tak pasiv tam nedavaj, urobil som to iste a skoro v neprektovanom stave to bol brutalne vrele, mohlo to mat tak 100 stupnov, a po chvili to zacalo mrznut, bol to box chladic z bartona, stacilo na ten chladic dat najmensi aktiv a uz to zvladal v pohode a bol iba vlazny.
    Athlon 2500+ (217*10.5), abit NF7 2, 256 DDR 400@434 Mercury (5-2-2-2.5), GF 4200 128

Senior Member Avatar uživatele honzAK
    Vliv
    299

Standardní

no odporucuji nejakyho coolermastera a navrtat do nej bud zavity a nebo diry nelepit tento tezky chladic sekundakem, a kdyz zu lepit tak trebas teplovodivym lepidlem od zalmana.

Standardní

no na G4Ti4200 by som len pasiv nedaval, mam tiez MSi a ten orig. cooler bol hlucny tak som na nu nahodil Titan M5AB turbinovy z Durona, daju sa mu menit otacky - je to tiche a chladi ovela lepsie ako ten orig.
    Este k tomu pasivu - ak nechces odpalit kartu radsej to nerob, 4Ti strasne hreju pasivom to neuchladis urcite, s orig coolerom ma jadro cca.80C, s timto Titanom ma mozno 60C, tazko povedat ale je to studensie a hlavne Tichsie. Takze si skus zohnat nejaky turbinovy Titan a prichit ho silikonovymi zvazovacmi cez orig diery v karte. Sekundaka nedavaj pri vyssej teplote sa to odlepuje - skusal som takto chladit Ram na karte a po par hodinach testov 1 chladic odpadol z ramky sam, a to som daval dost sekundaku. Radsej to prichit normalne + pasta.
    Super-Silent EVO4AMD
    EPoX 8RDA+ rev1.1 AMD 1700+ @ 2100Mhz 1.65V 200FSB Spire Falcon Rock II ducting mod + regulator ~2000rpm PQI DDR400 512MB 11-3-3-2.5 MSi G4Ti4200 AGP4x 64MB 250/513 @ 275/600 cooled by CPU Coolermaster + Titan 80mm Fan + Thermal Controler ~1900rpm BENQ FP557s LCD 15\" 16ms (1 broken pixel) Hitachi 250GXP 120GB 2MB NEC 3540A Enermax EG301P 300W ~1600rpm

Standardní

Citace Původně odeslal aquadust47
    no na G4Ti4200 by som len pasiv nedaval, mam tiez MSi a ten orig. cooler bol hlucny tak som na nu nahodil Titan M5AB turbinovy z Durona, daju sa mu menit otacky - je to tiche a chladi ovela lepsie ako ten orig.
    Este k tomu pasivu - ak nechces odpalit kartu radsej to nerob, 4Ti strasne hreju pasivom to neuchladis urcite, s orig coolerom ma jadro cca.80C, s timto Titanom ma mozno 60C, tazko povedat ale je to studensie a hlavne Tichsie. Takze si skus zohnat nejaky turbinovy Titan a prichit ho silikonovymi zvazovacmi cez orig diery v karte. Sekundaka nedavaj pri vyssej teplote sa to odlepuje - skusal som takto chladit Ram na karte a po par hodinach testov 1 chladic odpadol z ramky sam, a to som daval dost sekundaku. Radsej to prichit normalne + pasta.
    co to znamena prichyt normalne
    Pašák erda.

Standardní

Ten muj asus rve po startu taky jako sfine . Asi budu muset koupit toho titana nebo TT pro vga .

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Standardní

no neni to VUBEC problem stisit! nepotrebujes novej pasiv ani nic takovyho...
    ja nez sem mel zalmana tak sem misto toho malyho vetracku na GK mel Sunon 92x92 na 5V. normalne vem malinkej sroubovacek a odsroubuj ten malej vetrak vem 80mm nebo lepe 92mm a placni to pres ten pasiv tak aby dolni strana vetraku byla tesne u hranice AGP. pridelej to nejak. aj to mel tavnou pistoli

je to tichy funguje to sqvele a muzes mit i pretoceno.. doporucuju
    .

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. MSI GF4 Ti 4200 VTD 128 MB - otazka o taktovani
    Založil ace960 v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 28.05.2003, 09:45
  2. Surná rada Rozdíl v GF4 Ti4200
    Založil KoNG v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 18.12.2002, 10:05
  3. Pretaktovatelnost GF4 Ti4200
    Založil Slusnak v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 11.12.2002, 17:35
  4. Leadtek WinFast A250LE VIVO GF4 Ti4200 Mám si jí koupit?
    Založil DVSystem v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 04.11.2002, 14:51
  5. Jak na MSI 745 ultra zvýšit Vcore na 2V a víc?
    Založil Vlada v sekci fóra SiS a ostatní čipové sady
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 15.10.2002, 18:27

Pravidla přispívání