Ta karta mozna je dobra...ale bohuzel uz se v Cesku neda koupit...
Objednaval sem asi pred 14 dnema 4 - nejdriv prisly nejaky noname shity - ty sme okamzite vymenily, prisly Proliny, ale bohuzel ne Ultimate (meli default tak 250/400).
Snazil sem se sehnat Ultimate verzi prakticky po cely cesky republice, ale bud uz je vubec nemaj, a nebo vam nejdriv tvrdej ze je maj urcite na sklade, ale kdyz na ne pritlacite at se dojde na krabici podivat, jestli to je opravdu ultimate, tak vam reknou, ze zjistili ze Prolink prestal tyhle karty delat .... (to je pripad THD, jednoho z oficialnich distributoru Prolinku v CR)
A nejvic me dostalo, ze ten typek z obchodniho oddeleni se me jeste ptal, jakej je rozdil mezi neultimate a Ultimate!!
Pote co sem zakaznikovi prodal uz dve "jine" karty, tak uz sem se nechtel napotreti spalit...a tak sem se v THD dost durazne ptal...a nakonec jsem zjistil to co je napsano o par radek vyse...
P.S. R9100 uz taky dneska nejde sehnat .... a ti4200 uz prakticky taky ne, to ze je nejaka firma ma v ceniku jeste neznamena ze vam je schopna je sehnat... napr. Softcom ma v ceniku asi 4 nebo 5 - rikal mi ze ted je schopen sehnat jedinou - Inno 128MB - a jiny uz asi nikdy nebudou...