Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
Citace Původně odeslal el_Barto
Jaky oper. system na 210MB disk?? ma to na compa s durexem/ celerem... a vubec nevim jak dal, nejlepsi by byl nejaky vetsi disk za hubicku ale mam ted jenom 210MB... tak please poradte ..
Instaloval jsem to na 213ku kdysi... Opravdu tam nic nez 95ky nenarves... I pri minimalni instalaci ti zbyde takovejch 100 MB.. Ale fachcit to bude... Zalezi taky, kolik mas ramky a kolik teda musis nechat na swap, ale rozchodis to... Pokud vim, tak ja tam potreboval tenkrat installit jeste Visual Basic 6.0 a zbylo mi tam ve finale asi 40 MB....
Minimálna inštalácia W95ky zaberie okolo 40MB. Určite to nebude cez 50...
Ak pridáš aj office 95 a 30MB swap, tak Ti zostane aj nejaké to miesto na prípadné hry alebo čo...
Inak Microsoft má vo W95 nejaký klon stackeru (nespomeniem si ako sa to volá) - ten to skomprimuje tak, že budeš mať cca 1,6 násobok kapacity, to už celkom ide... A strata výkonu nebude až taká markantná...
Ale sú to debaty ako za korunu nožík... V Libre v Blave majú 1,2GB disk za 300Sk bez DPH, cca 2GB za 400. Je to nejaký výpredaj, záruka 6 mesiacov... Určite bude niečo podobné aj v českých VO...