Citace Původně odeslal Mikhaill
priplacat nemusis,pretoze enermax je uplne identicky,tak isto aj jeden model EC - vyzera to ze to vyraba uplne niekto iny a predava to naraz viac znaciek.

Ale to je jedno,mne je fuk co si kupis.Ja len hovorim svoj nazor,ale neni skresleny tym ze ju sam mam.Keby som ju nemal tak tu nic take nepisem.A nemam ju len doma,ale aj v praci, napr. maju tu skusenosti chlapy co skladaju compy (to neni jeden comp za rok ale 20 denne) a velmi rychlo by ti povedali co je na tych kesoch zle...

A take reci od Usera - to mi pripada ze si vzivote videl len ten jeden kejs a pretoze ho vlastnis,tak musi byt najlepsi...

Takze posledne vyjadrenie: kejs nekupujes kazdy mesiac - mozno sa teda oplati priplatit na nieco normalne (chieftec,intel,delta,casetek)
Si normalny ?? To mam predat oblicku aby som si kupil Intel Case??
Chalan a doteraz (a ja vvela mojich kamosov) mam bednu total s*h*i*t kt sa rozpadava (proste total smejd) a staci mi ak ten case bude kvalitny a nebude sa rozpadat , ak mi povies ze EC ml5470A sa mi po 3 rokoch nerozpadne tak uz aj palim do obchodu a idem si to kupit.

User: Vzhlad je 1 a kvalita 2.
Co mam doteraz kejsy ta to su z Agemu , tak preto tam ani nechcem kupit kejs.(aj ked tu vravel ze Antlery su OK)
A ked si mozem par sk doplatit za to aby sa mi ta bednicka aj pacila tak preco nie.
Dalej z tvojich reci Mikhaill som pochopil jedno : Nepaci sa ti Avance, coz je OK , ale tocis , tocis ale nahradu nenapises , presnejsie .

To ze napises Intel case , samozrejme ze musi byt dobry za tu cenu.
Aj chieftec.Ale ako som vravel doplatim si na kvalitu , ale v rozumnej miere. Preto hladam rozumny kompromis medzi cenou a kvalitou .

Stavim sa ze u chieftecu zaplatis dost za znacku , ako aj pri znacke Intel.

Lenze trebars Avance dava Enermax Black Thunder lacnejsie , viz cenniky.

V com to teda je? U enermaxu sa plati za znacku.
Takze naco kupovat Enermax?
Vravel si nieco o EC , sak hod na nu link .
Ta bude isto najlacnejsia .