Můžete mi prosím poradit jaké repro 2.1 si mám koupit? Mám na to připraveno cca 2400,-. Jde mi především o kvalitu zvuku. Zvukovou kartu mám Audigy. Díky. PS. Nebyla by v této cenové hladině kvalitní soustava 5.1?
Můžete mi prosím poradit jaké repro 2.1 si mám koupit? Mám na to připraveno cca 2400,-. Jde mi především o kvalitu zvuku. Zvukovou kartu mám Audigy. Díky. PS. Nebyla by v této cenové hladině kvalitní soustava 5.1?
od Creativu by to nemuselo byt az tak moc spatnyco vim,tak s tim jsou dobry zkusenosti, kupoval jsem lidem sice 5.1cky ale ty 2.1 co nabizeji jsou urcite taky dobry...
Kámoš má Logitechy a jsou super.
Intel Q9550 (default) + Noctua NH-U12F, 4 x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2x 500 GB WD GP, DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,
SAMSUNG T 260 , Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum,case Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600,mp3 Iriver H-320+Koss PortaPro
Ja jsem sel do tech OZAKI DT500 ponevadz jsem mel maly rozpocet a byl jsem mile prekvapen. Basy uchazejici, ale co me ucarovalo byly precizni vysky u tak levnych repracku.
Já si právě budu kupovat TECUNI SYMPHONIE 80 WOOD 2.1
Jestli máš zajem mrkni na tyhle stránky.
http://www.proca.cz/katalog_zbozi/eu/katalog.html
(podle me stech co jsem videl jsou asi nejlepsi)
Stojí 2038 Kč s DPHGOOD
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)