2 user: No nerikam,ze nemas pech a narazil si na vadne mechny neli serii,ale z toho co cumim to vidim chlape na media

Jednak GIGAMASTER bych si ja nikdy nekoupil,povazuji je za spis nekvalitni media (zalezi na ATIPu apod..) - ovsem trebas nekomu ci tobe muzou jet vyborne,ale ja mam radeji jistotu
No to,ze ti ten TEAC nedovoli na ne palit 48x se ani nedivim - jednak media mizerny, jednak je nemusi mit v DB ve firmwaru a nebo rozhodl dle kvality, ze ty media budou vhodne max. do 40x

C2 - ok to je, mam zkusenost,ze na horsich mediich se to stava,ale sou to opavitelne chyby ne chyby pri cteni. Mohlo by to byt zpusobeno i vypalkou,ale co teda ja jsem si testoval myslim,ze opet zrada je v mediu. 100% cisty mam media od TY, Verbatim (Mitsubishi) a napr.SKY
Rychlost ja volim 16x - jistota a navic rozdil minimalni v case za jaky se to smahne

JInak zkus schvalne smahnout na ty Gigamastery 16x (klidne i 4x) a znovu dej test v CD Speedu
Mel jsem napr. Verbatim (CMC) a ty mi delaly zhruba to co tobe - kdyz uz se to smahlo,ta proste mizena citelnost - bida. Tak jsem to nakonec resil tak, ze jsem je pouzival na jen hodne hrube zalohy a rychlost vypalu 4x (byli certifikovany na 48x) - tim jsem aspon z casti eliminoval uplnou necitelnost a ze tam C2 bylo jak maku na nekterem i necitelne sektory