Ne, to sem prave povypinal v nvhardpage. Me se to taky silne nezda v porovnani s kamosem. Pamet me bezi na 333MHz, latency 2,5, dvojku pri tehle frekvenci nezvladne... Dival jsem se na ostatni parametry pocitace v Sisoft Sandra ale vsechny prakticky odpovidaji referencnim co sou na stejne urovni...

Jinak zkousel jsem odinstalovat ovladace a dat je tam znovu, nejdriv pridat/odebrat, pak jakymsi programem sem smazal reg klice a soubory nv** co vybral, restart-instalace z CD, ale uz pri instalaci sem mel stare (1024) rozliseni coz mi jako nedetekovana grafika neprislo... a taky ze jo po instalaci mi zustaly vsechny nastaveni v panelu u grafiky... nevim jak rict XP ze chci TOTALNE novou instalaci ovladacu...

Jinak nechci tahat 2x 15 MB detonatoru (pro XP a pro 9x, pac tedkom mi 3dmark2000 vyskocil pri testech v xp ((( takze musim pockat az mi je stahnes kamos na pevne, no a potom zkusim W2000 ciste instalovat... az budu instalovat w2000, poradte me: detonatory jsou exac. Abych to spustil musim nejdriv potvrdit instalaci nejaky ovladac na grafiku...
()to tam mam dat stare a potom zase zkouset jak je oddelat??
()nebo to dat rovnou PRES stare??
()nebo kliknout na neco jako SVGA a instalit??
Nevim jen predpokladam dvoulitry jsem jeste neinstaloval...

Dival sem se jestli nahodou na desce (ABIT-SR7-8X) nemam nejaky jumper na mod grafiky nebo co (ja uz fakt nevim proc tak mizerne vysledky) ale je tam jenom CMOS discharge...