Citace Původně odeslal Mikhaill
Citace Původně odeslal Lukas-SVK
Citace Původně odeslal Chocen
jj, ja nerikam, ze cela jejich produkce je na <|>. jen jsem posal kuriozni zazitek z dneska. jo, a fakt mi tvrdili, ze ty 235W davaji aj do stroju s bartonem a gf FX ....takze - sebevrazi
No neviem do akej miery je ten zdroj nekvalitny , ale Avance je velmi oblubena znacka v Nemecku.
A zatial zanechala znacka avance na mne kladne pocity.(Vypracovanie, premyslenost)
Tak preco by nemohli byt take aj zdroje?
Trebars 250W Enermax zdroje su tiez velmi kvalitne , myslim ze by s tym chodila nejaka ta zostavicka s Amd
To ako z obrazkovHeheh ja s nimi robim kazdy den a viem ze tie Avance nejsu take dobre ako vyzeraju...Preco myslis ze taka "super" bedna stoje len tak malo,pomaly menej ako 3R alebo EC...

A ja ju mam s Asbisu tiez,ale mam tam vyhodne ceny,takze ty pocitaj minimalne dealer+dph - mozno aj viac...
to akoze avance B031 je onicom bedna? uz som mal zopar bedni v rukach tak ze viem o com hovorim a podla mna je to suuuuuper bednicka, vsetko je premyslene, este aj zapadky kt. zatvaraju bocne steny je mozne poistit klasickou srubkou, ak by rezonovali, co sa mi samozrejme este nestalo aby v tej bedni nieco rezonovalo. je to za tie prachy super kupa k tomu fartron s 12cm fanom a som