No,pokud ses s nima dohodl na výměně,tak máš asi smůlu.Pokud ti dávají novou věc,tak tím vlastně říkají že je ta stará neopravitelná a ty máš možnost výměny za funkční typ,nebo odstoupit od smlouvy.Ale jak tu píšeš,tak ses s nima dohodl na výměně!
Takže máš smůlu.Nemusí ti vyhovět.Ty to pak můžeš dát k soudu,ale oni budou mýt svědky že si trval na výměně.Bude to dost těžkýýýýýý.
A ještě k těm opravám.
Měl sem v reklamaci VGA.Špatně sem naflashoval BIOS (to oni neví).Dali mi novou kartu.Ani se nesnažili zjistit proč nejde.
Tzn. že by jim oprava (přeflashování) trvala tak 2 minuty,dobře tak se sháněnim BIOSu 10 minut,ale oni mi dali rovnou novou.
No a ta nová šla hned druhej den do reklamace (netočil se větráček).Tak v pátek to bude 30 dnů,tak se modlim aby to nestihli vrátit.Pak si vemu prachy a za ně si koupim 3x výkonější.
PS: prosim prosim,držte mi palce![]()
![]()
JO a nevíte jak je to s uznáním reklamace ikdyž to byla moje chyba ale já to nemohl vědět,neboť se k 99% PC komponent nedává manuál v češtině?
Nebo stačí když prodejce řekne že sem si měl přečíst jeho reklamační řád na prodejně...... a jsem v pytli!