Citace Původně odeslal Spajdr
Citace Původně odeslal Ico
Ohladom toho hrania s AA filtrovanim neviem. Ja mam s tym osobne zle skusenosti. Nie co sa tyka kvality ale co sa tyka vykonosti kariet. Nechapem to ale mi napr. Neverwinter nights mi to pri rozliseni 1152x864 a vsetky detaily v hrach na najvyssie, ziadne aniso a aa filtrovanie a obcas mi to seklo. To iste aj v rainbow six. Ked som hodil granat tak mi to troska zacalo cukat a to nemam ziadnu beckovu zostavu viz. popis. Mi je potom zahadou s akymi kartami sa oplati hrat s aa filtrovanim. To pisem len na margo toho, ze aj najlepsie karty mozu mat strop ked si das nejake filtrovanie
jenomže NWN engine byl dělán primárně pro Nvidia karty,které mají lepší OpenGL podporu,mě se to taky škubalo,není to ani tak grafikou jako spíš tím enginem,uvidíme jestli catalysty 3.7 přinesou nějaký nárůst výkonu. A scény kde je nějaký dým nebo výbuch,to dokáže zpomalit jakoukoliv kartu.
A co třeba Colin McRay Rally 3? Mě se to při 1280x960 full details noFSAA, no Filter také občas škubne a také viz podpis nemám žádné "B"
A těch her kde se to při 1280x1024 trhá je víc ! Tak ať mi nikdo netvrdí, že pořádnou grafiku dnes nevyužiješ!!!!
Hned jak vyjde nová ATi jdu do ní