Ahojda! Tak jsem se dneska byl ptat, jak to vypada s tou desku a ten chlapek mi rekl, ze tam volal a ze mu rekli, ze mu poslou jinou (asi novou - stejnej typ). Ptal jsem se ho jestli mi bude moci vratit penize, az deska prijde (protoze mam vyhlidnutou jinou desku: Epox EP-8KRA2+ s cenovym rozdilem asi +1500Kc u jinyho prodejce ). On tvrdil, ze prej jenom, kdyby to nestihli do tech triceti dnu. 30 dnu to bde tedka 12., prej to budou posilat v tenhle tejden v patek, takze to asi urcite stihnou.
Mam jeste porad pravo na odstoupeni od smlouvy (=vraceni penez), ikdyz to stihnou do tech triceti dni a chtej mi dat novou desku? Jezevec tady tvrdil, ze pokud je ta vada do sesti mesicu od koupe, tak ano (tohle teda bylo do mesice). Je teda mozny opravnene po nem zadat penize?
A jeste jeden dotaz: Vetsina lidi tady na foru tvrdi, ze jim stejne nejde menit Vcore a Vdimm a tahle nova deska to s nejvetsi pravdepodobnosti umet taky nebude (kdyz to teda nejde na tech jinejch - stejnyho typu), ale v popisu k ty desce to uvadej, ze by to umet mela. A ja, kdyz mi teda nebudou chctit vratit penize, si tam tu desku necham u nich vyzkouset a ta voltaz nepujde menit, mam narok na vraceni penez? Protoze jsem tu desku jeste prece neprevzal a vada tam je stale (=nejde menit napeti), takze to nestihli vyridit do triceti dni. Mam pravdu? Nebo zase musim cekat na dalsi tricetidenni reklamaci a zase se s nima handrkovat? Diiiky moc za odpoved!!!