mam rivu tnt2 32mb, ovladac inst. z win.. pri prehravani videi *.mpg, *.avi...sou moc tmave, shanam nejakou utilitu, co umi poradne zesvetlit videa![]()
mam rivu tnt2 32mb, ovladac inst. z win.. pri prehravani videi *.mpg, *.avi...sou moc tmave, shanam nejakou utilitu, co umi poradne zesvetlit videa![]()
Co takhle media player7,8,9 nebo zesvětlit monitor?!
[Project Morpheus] Intel Core2Duo E8200@3,9GHz, 4096MB DDR2, P35-DS3P, Radeon HD2600Pro 512MB, 1,5TB+0,75TB+2TB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, BenQ LCD 22", HP Deskjet 959c, LaserMouse 6000, AC 550W[NTB] Corei5 2,6GHz, 6GB DDR3, nVidia Quattro 512MB, 250GB+300GB, LCD 14,1", 720p projector
Spíš ten, kdo to ripoval, to měl trochu zesvětlit![]()
Normalni PC :)
V ovladačích grafické karty NVidia je "Nastavení barev na pozadí". Nastavíš tam vše potřebné pro video.
AthlonX2 4200+ - Asus M2N-E - Arctic Cooling Freezer - GoodRam 4x512/533 - GeForce 7900GT - IBM P76 17" - 2x320Gb SATA WD+Seagate - Samsung SH-S 182M - LAN 10/100
To je blbost, nejlepší je to nechat tak jak je, ať si to každý upraví. Já mám například monitor hodně ztmavený, aby mě nebolely oči a kámoš to má zas přesvětlené.Původně odeslal SOAD
[Project Morpheus] Intel Core2Duo E8200@3,9GHz, 4096MB DDR2, P35-DS3P, Radeon HD2600Pro 512MB, 1,5TB+0,75TB+2TB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, BenQ LCD 22", HP Deskjet 959c, LaserMouse 6000, AC 550W[NTB] Corei5 2,6GHz, 6GB DDR3, nVidia Quattro 512MB, 250GB+300GB, LCD 14,1", 720p projector
kdyz zesvetlim monitor na jakoukoliv uroven jasu... nestaci to!zda se mi totiz i,ze to vubec neovlivnilo,prehravane video!!! microDVD to prehravam, tam mam taky jas a kontrast na max. ale nic platne, nepomaha to!!!kua sere me to,normalne napr. nejake gamesy sem mel taky tmave, ale stacila zvysit gama... a hned to bylo lepsi, ale s tim videem nevim jak to spravit
bud musim sehnat nejakej inej soft, ve kt. to budu prehravat a kt mi umozni efektivne regulovat obraz jakehokoliv videa, ale bohuzel o zadnem takovem nevim
uz fakt nevim:/ poradte, PLS!!!!!
je to tak, ze zadnej detonator na svou grafarnu sem neinstaloval, z ruznejch duvodu(viz nize) normalne mam nahozene defal. drivery z win. XP..Původně odeslal Somir
nemam tuseni jakej detonator(ovladac) nas svou dost starou graf. pouzit, ono totiz nemusi byt vzdy pravda, za vse nejnovejsi musi byt pro mou graf. to best... a driver z inst. ceda sve grafarny pouzit nechcu,kvuli jeho zastaralosti...
btw: mam rivu tnt2 32mb
je to tak, ze zadnej detonator na svou grafarnu sem neinstaloval, z ruznejch duvodu(viz nize) normalne mam nahozene defal. drivery z win. XP..Původně odeslal Somir
nemam tuseni jakej detonator(ovladac) nas svou dost starou graf. pouzit, ono totiz nemusi byt vzdy pravda, za vse nejnovejsi musi byt pro mou graf. to best... a driver z inst. ceda sve grafarny pouzit nechcu,kvuli jeho zastaralosti...
btw: mam rivu tnt2 32mb
To je blbost. Kľudne naištaluj 45.23 Ovládače od MS predsa nemôžu byť lepšie ako od výrobcu hardwaruTáto verzia konkrétne rieši veľa problémov, ktoré vyúsťovali do BSOD a pádov systému vo rôznych hrách. Používam - nema probléma. Tam si to potom nastavíš v položke OVERLAY.
DIYS gripmeen >> CPU Wolfdale E8200 MOBO Gigabyte GA-P35-DS3R rev 2.1 RAM A-DATA DDRII 800+ EE VGA Gigabyte 3850 512MB HDD SAMSUNG 500GB HD501LJ
Fujistu Siemens Scenic >> CPU Pentium III 1000MHz MOBO unknown RAM 256 + 128MB VGA int. i810 HDD 20GB neznameho typu
Mal som Geforce 2MX. V ovladacoch bola polozka overlay kde sa nastavovali farby pre video a TV karty. Teraz mam ATI takze len spominam![]()
Vtedy existoval dokument geforcefaq (alebo podobny nazov) kde sa preberalo ktore verzie driverov su vhodne na dany HW a SW. Boli tam velmi dobre rady, urcite to bude niekde na sieti.
Původně odeslal Shankar
Té zastaralosti bych se nebál. Já jsem měl kdysi Celera 366 s RivaTNT 16MB a když jsem dělal novej systém nebo něco blblo, vždycky jsem tam kopl ty starý ovladače z původního céda. Nikdy mi to nic špatnýho neudělalo.
Jo a co se týče té tmavosti videa, tak to s tebou souhlasím. Ať to tvůrce hodí do klasickýho jasu, já si to pak klidně zatemním. Já mám bazar Monitor HP, ten je tmavej už tak dost, a když mám tmavý video a zesiluju jas, tak mu to dává dost zabrat.
Core Duo2 2,66Ghz, 2048 DDR2-dual Kingmax, 320 Gb WDG RE2 SataII(16Mb cache),GeForce 7950GT 512 MB PCIe, NEC AD-7173A,DVD-RW/TOSHIBA SD-M2012,DVD, siť int. Realtek, mb-MSI P35 Neo2-FiR,int.Realtek HD Audio, mon. NOKIA 446 Pro.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)