Citace Původně odeslal pochc@n
Nechci tady plivat na AOC, ale moje zkusenost je preci jen jina. AOC jsou dle meho nazoru preci jen mene kvalitni nez napr. zminene monitory Iiyama, nebo Samsung, prip. Belinea. Ja to opravdu nechci rikat proto, ze jednu Iiyamu mam, ale proto, ze jsem venoval dost sveho casu na to, abych shledl tech monitoru co nejvic a take je porovnaval. Pokud doporucujete vsem tyhle AOC, je to patrne tim, ze mate strach vyzkouset jine monitory (prip. je doporucit), je velmi pohodlne rict, ze za 5 tisic stejne clovek nema co ztratit a pokud je monitor dobry, tak muze byt pouze rad a pokud neni, tak je na nej stejne dlouha zaruka jako na jine znacky. Prosim, nezobecnujte svoji vlastni zkusenost tak jak jsem to udelal ja, protoze se tim dopoustite stejne chyby jakou zde kritizujete.
1) 9A+ nestoji 5000 ale 8000

2) Iiyama i Samsung jsou o dost drazsi (okolo 10 000 a vys)

3) Beliney sly pry posledni dobou s kvalitou obrazu hodne dolu (sam jsem mel jako puvodniho kandidata Belineu 106055) - vim to od znameho v prodejne, ktery puvodne doporucoval tu Beliney (a jednu ma i soused, jeste kulatou 19" a ta je fakt dost dobra)