1. Mam acer AL511 (15"), nemam DVI, ale roztrhanej obraz pri zapnuti casto taky. Nekdy se chytne, kdyz nabehne barevny logo Windows (98 ), nekdy az kdyz to znova skoci na DOS-ovej obraz, nekdy az kdyz se zas pak jeste ty vindousy vratej, nekdy mu hned pomuzu tim, ze ho vypnu a zase zapnu (nekdy se pak zas jeste rozjede, takze jeste jednou). Pak bezi perfektne. Pokud se to nebude zhorsovat, nevadi mi to tolik, abych to sel reklamovat, je otazka, jestli by jinej kousek byl lepsi (zaruka je 3 roky).
2. to je vadnej pixl, zalezi na tom jestli zarucujou 0 vadnejch pixlu - pak by to byl duvod k reklamaci - nebo jen nejaky maly maximalni pocet; v tom pripade s tim nic nenadelas, pokud se to nebude zhorsovat, az to presahne limit.
3. ja jsem si nastavil jas na minimum (byl na 80%). Staci mi to plne, pokud mi na monitor nesviti primo slunce, setri se tim podsvetlovaci lampy i spotreba proudu (a tepelny zatizeni). Vec nazoru, ale ja na PC nastavuju zasadne maximalni rozliseni, u 15" bohuzel jen 1024/768 (nizsi ostrost obrazku celkem nevadi, tu skoro nepozoruju, ale hlavne se toho na plochu obrazu vejde jen 60% oproti 1280x1024).