Citace Původně odeslal Rob
moje LCDcko docela topi na horni hrane obrazovky, ale bude to tak 40 C. dnes jsem meril spotrebu a ma jen 26W
Tyhle monitory mivaj zebra na vetrani elektroniky kus pod horni hranou obrazu, takze se tam nahore jeste sbira teplo z prosvetlovacich lamp. Neni to ale moc, takze ac je to na ruku znat, tak se to v podstate uchladi i bez otvoru. Samozrejme by urcite bylo mozny sundat ten dekl a navrtat do nej diry. Je ovsem otazka, jestli by se pak tamtudy do nej neprasilo, coz by mohlo vadit vic nez tech 40°.

Jinak je to 17"?
Citace Původně odeslal Macko
Ja mam nejaky No name 15" ..bol hrozne teply ..a kôly teplu zacal odxadzat , takze som nan dal ventilator 20ku..od vtedy beham na dosluhujucom monase ktory zatial nedosluhuje
To prehrejvani muze bejt zpusobeny letnima vedrama. Muj starej PC Philips P2012 - http://www.overclocking.cz/4um/viewt...828&highlight= - bere v klidu asi 55 W, s disketama ap. max. ca. 70, nema vetrak a jen po skoro cele horni i dolni plose vetraci mriz. V poho, akorat vzdycky v lete, kdyz se teploty v pokoji blizej 30°, tak se v nem neco hreje az zacina smrdet (asi napajec); pak na nej vzdycky polozim vetrak a foukam do nej vzduch a je to zas dobry.
Citace Původně odeslal Rob
predtim jsem mel 20tikilovou Iiyamu Vision Master Pro 454, takze taky vim co je to mit plny stul monitoru, nastesti ted uz mam zase misto. BTW dnes mi do bytu jedna kocka vbehla, musel jsem ji vyhanet
To urcite hledala tvuj starej monitor