Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
Citace Původně odeslal Snorri
Ked sa bavime o monasoch, raz prisiel ku mne kamarat a zacal sa smiat na mojom LCDcku, proste, ze mam ln 15 palcov a nejaky shitny Hansol...

Ja som prisiel k nemu, pozriet sa na jeho "zazrak" - 17palcovy ECS s 3 vadnymi pixelmi a duchmi skoro pri vsetkom... Ked som mu vysvetlil, ze ti duchovia su na pic.u zacal sa mi smiat, ze mu predavac povedal, ze to tak ma byt...

Si delas pr.del, ne? A nebo mu delaj voci duchy na druhou stranu, takze to ma vykompenzovany, ne? Ja kdyz mel svoji F56ku co mam v podpise novou, tak jsem mel shitoidni kabel, a duchy to delalo taky... Nedalo se na to koukat KAmos je fakt zajimavej pripad
no co ne kazdy je tak narocny na kvalitu obrazu jako vy

ja sem byl zvykly z domova na Samsung 17GLi s rozostrenym obrazem, to byl fakt masakr delat treba ve wordu, ale na hry docela vpoho

no a tady na koleji mam 14ku ve skrini co sem dostal zadarmo na smetaku, no je ale uz dost vysvicena tak sem nakonec koupil Hyudai Q790

mozna byste zkritizovali kdybyste videli, ale ja sem spokojenej, docela ostry obraz oproti tem predchozim dvema, jen jak me po ni lezou vzdy vecer mouchy a ja je zabijim, sou na ni trochu fleky

obcas jako zrovna ted me to trochu sere

btw.: asi budu muset zase plivnout na obrazovku a setrit to kapesnikem