Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
Citace Původně odeslal night_
ja to mam od cervna a jak uz sem psal, pokud muzes jid do cehokoli jineho ( samozrejme neberu v potaz CTc ) tak to udelej, zalezi jak to budes brat, ale ja mam ten phone na serveru a routuju to do site, a rozhodne to neni uplne bez problemu, spojeni obcas padne no a kamos co ma kabel a MT50 stahuje 24hod/denne tvrdi v podstate to same co ja, taky mu to obcas padne..zalezi na lokalite, treba me spojeni nekolisa vubec mam furt stejnou rychlost. a s tema problemama se zaseknutim je to taky lokalitou..
takze vyzkousis, uvidis, ostatne muzes to zrusit klidne za tyden po koupeni za tusim 150kc
Nö tak ja to zküsim Pokud mluvila slecna z ET pravdu, tak mam aktivacku vcertne simky do konce zari za 1 Kc, takze maximalne prodelam 150 za zruseni smlouvy a pokud se mi podari toho Siemense pak zase good prodat, tak mozna na nem ani neprodelam :

P.s: Jsem docela rad, ze parit po tom jde blbe, protoze to uz bych pak od toho asi vubec nevstal

P.s2: Ma Siemens na dataku vyreseny nak i napajeni, nebo je to jen ciste datovej kabel??
zalezi jakej si koupis kabel - bud s napajenim, nebo bez (ale i tam se to teoreticky dobastlit