Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 31

Téma: mp3 player?

Standardní mp3 player?

co kdo pouzivate? mne xmms uz leze krkem, taxem trochu experimentoval a zatim to vypada ze vyhraje rhythmbox
    myslim ze to vypada podobne jak foobar pod windozema... ale foobara sem videl jen z vlaku tak si jistej nejsem

spatnej by taky nebyl zinf (driv freeamp), kdyby jenom nemel takovy debilni skiny

nekdo mi rikal at pouzivam gmplayer, nevite jak u nej vypnout obraz? abych se furt nemusel koukat na to logo v prazdnym okne s videem
    Imagine there's no heaven and at once the sky is the limit
    Photoblog | Kapela

Standardní

mne se tusim nezobrazuje video screen kdyz to prehrava zvuk (gmplayer).

Rhythmbox sem zavrhl, to je ten nejnestabilnejsi soft ktery sem videl (0.5.1) navic se nesnasi s ESD.

ZINF je taky uplne nahovno, ma nedokonale audio output pluginy, treba mne nejde stelovat hlasitost.

XMMS je podle mne asi zatim nejlepsi. Mam tam Crossfade plugin a ten je naprosto skvelej. Jenom je blby ze to neumi zatim ID3v2 tagy.

Muzes taky zkusit treba Totem, GStreamer, VLC, noatun a ja nevim co este hraje. Jo alsaplayer! (umi i MP3)
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Standardní

mne rhythmbox 0.5.1 slape jako hodinky mozna tim ze jedu pres OSS

jinak Totem znam, nechci, Gstramer vyzkousim, noatun je pro KDE, alsaplayer pro alsu

ma to nejakou vyhodu prehravat veci pres alsu? kdyz jedu na sluchatka?

edit: tak VLC nee, to je na wxGTK a to je hodne bidny, gstreamer zkousim...
    a alsaplayer taky ne, ten je osklivej jak noc
    Photoblog | Kapela

Standardní

Ja tam mam taky OSS natazeny, ale Rhythmbox nesnasi kdyz najde bezici ESD, i kdyz mu vubec nevadi, ESD neblokuje OSS ani ALSA mixery pokud je zticha. Proste to ti lidi neumi naprogramovat. A tomu rikaji nova verze? Starsi se aspon rozjela.
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Standardní

uprimne pouzivat ESD je uplne k hounu
    a mne verze 0.5.2 jede perfektne

btw kompiluj s podporou gstreameru
    Photoblog | Kapela

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    298

Standardní

Ze jsem tak smelej, proc hawk^ovi leze xmms krkem?
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

Citace Původně odeslal KtK
    mne treba vadi, ze obcas kdyz chci nacist nejaky soubory, tak to nic neukazuje a muzu jenom prochazet adresarama a podobne, ale zatim to prezivam s XMMS. jeste by to mohlo mit media library jako Winamp3 a byl bych spokojenej

Standardní

nelibi se mi prohrabavani se playlistem, kdyz tam mam 1500 songu tak je navigace v tom na zhebnuti nema id3v2 a nakonec ma v sobe nekolik hezkych memory leaku

btw vysel xmms 1.2.8-pre1.... ale neni to ten rewrite, jen pokracovatel (bugfixy, naky novy features)
    Photoblog | Kapela

Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

Citace Původně odeslal ^Tomahawk^
    nelibi se mi prohrabavani se playlistem, kdyz tam mam 1500 songu tak je navigace v tom na zhebnuti nema id3v2 a nakonec ma v sobe nekolik hezkych memory leaku

btw vysel xmms 1.2.8-pre1.... ale neni to ten rewrite, jen pokracovatel (bugfixy, naky novy features)
    a rika ti neco funkce JUMP?

Standardní

Citace Původně odeslal wong

a rika ti neco funkce JUMP?
    tys asi nevidel rhythmbox co?
    ja narazel na neco jako ty v tvym postu....

proste chcu si pustit neco do The Gathering tak v GUI kliknu na The gathering a ono mito uz vypise jen pisnicky od nich... to AFAIK xmms neumi

a i kdyby tak nacitani tech pisnicek i s tagama trva v xmms celou vecnost
    Photoblog | Kapela

Vliv
    298

Standardní

Aha, no tak dik.. Co se tyce tech memory leaku, je mozny, ze muze za to, ze po jisty dobe provozu - radove hodiny/desitky hodin (mam xmms pusteny porad, v playlistu cca 3000 songu) zacne kompl chroustat chroustat, a dela to obcas tak dlouho, ze to sestreli WindowMaker?
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Standardní

Aha, no tak dik.. Co se tyce tech memory leaku, je mozny, ze muze za to, ze po jisty dobe provozu - radove hodiny/desitky hodin (mam xmms pusteny porad, v playlistu cca 3000 songu) zacne kompl chroustat chroustat, a dela to obcas tak dlouho, ze to sestreli WindowMaker?
    ano

kdyz dojdou systemovy prostredky tak kernel zacne vykillovavat procesy
    nanestesti vetsinou ne ty s memory leakem

btw kdyz pustis gtop tak bude tu pamet pravdepodobne zabirat X server, ale to neni pravda, je to nejakej jinej program zkus postupne killovat vsecky aplikace a uvidis kdyz se ti ta pamet uvolni

a ja bych to vsadil na xmms
    Photoblog | Kapela

Vliv
    298

Standardní

No, zkusim.. A kdyztak zmenim prehravac, pokut to uz neni zafixovany..

Standardní

tak mam zas novej player, Musik musik.sf.net

sice je na wxGTK, ale to byste v GUI nepoznali... a rekl bych ze i pres cislo posledni verze (0.1.3) je promakanej vic jak Rhythmbox, pritom sou ty softy hodne hodne podobny

a jelikoz ty socky nemaji zadny screenshoty tak sem jeden udelal
    http://tomahawk.iglu.cz/musik.png
    Photoblog | Kapela

Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

musik sucks...
    mam neco lepsiho prokyon3 http://prokyon3.sourceforge.net/

tady je screenshot http://prokyon3.sourceforge.net/scre...rokyon3_04.png

jedina nevyhoda je, ze potrebujete qt3 (coz pokud nekdo pouziva KDE, SIM nebo DCGUI stejen musi mit) a mysql... nezapomente na libqt3-mysql

Standardní Re: mp3 player?

mne uz xmms leze krkem
    Me na XMMS stve, to vybiraní pridani mp3 do playliustu....
    Ve WinAMPu staci kdyz kliknu jednoua mys zustane tam kde ma, ale u XMMS to na tech polickach musim furt drzet, aby se mi to menu neztratilo.

Da se to nejak odstranit, aby se to chovalo, jak ve winapmu?
    Epox 9NDA3+ (nForce 3 Ultra 250) | CPU AMD 64 3000+ | 512 MB RAM | HDD Seagate Baracuda 160 GB 7 200 ot/min | Ino3D GeForce 6600 GT | Samsung SyncMaster 793s | TOSHIBA ODD-DVD SD-M1802 | MIDI Tower |
    gentoo+AMD64+XFCE

Vliv
    298

Standardní

Hm, to je prost old_skool ve winampu to tak driv bylo taky.. Me hlavne na xmms vadi to, ze kdyz ho mam "always on top" a dam add->dir, tak ten dialog se mi otevre pod plylistem, takze musim s celym xmms pohnout, abych se dostal k tomu oknu s adresarema..

Standardní

Hm, to je prost old_skool ve winampu to tak driv bylo taky.. Me hlavne na xmms vadi to, ze kdyz ho mam "always on top" a dam add->dir, tak ten dialog se mi otevre pod plylistem, takze musim s celym xmms pohnout, abych se dostal k tomu oknu s adresarema..
    mne spis stve ze vubec musim neco takovyho delat
    mnohem vic se mi libi softy typu Rhythmbox nebo Musik
    i kdyz bych mozna uvital katalogizaci normalne podle adresaru a ne podle interpretu, kdyz uz to mam na disku tak pekne rozdeleny ale to uz je celkem jedno
    Photoblog | Kapela

Standardní

jste nejak moc narocni ne pac nejsem v linuchu posledni dobou moc casto taxi vystacim i s mpg123

Standardní

Citace Původně odeslal jedik
    jste nejak moc narocni ne pac nejsem v linuchu posledni dobou moc casto taxi vystacim i s mpg123

a mpg123 perfektne zvlada playlist o 1200 pisnickach
    Photoblog | Kapela

Standardní

Citace Původně odeslal Wohmatak
    tak mam zas novej player, Musik musik.sf.net

sice je na wxGTK, ale to byste v GUI nepoznali... a rekl bych ze i pres cislo posledni verze (0.1.3) je promakanej vic jak Rhythmbox, pritom sou ty softy hodne hodne podobny

a jelikoz ty socky nemaji zadny screenshoty tak sem jeden udelal
    http://tomahawk.iglu.cz/musik.png
    ten program je fakt hustej a kdyby byl zajem o dalsi sshoty, ktere Wohmatak nenasel tak tady neco je http://musik.berlios.de/ , v polozce screanshots
    Pašák erda.

Standardní

ty ses vazne ***, to se jinak rict neda
    screenshoty tam KUPODIVU po skoro roce vyvoje pribyly
    Photoblog | Kapela

Standardní

Citace Původně odeslal Wohmatak
    ty ses vazne ***, to se jinak rict neda
    screenshoty tam KUPODIVU po skoro roce vyvoje pribyly
    tak promin , no.
    Pašák erda.

Standardní

Podarilo se nekomu najit rpm balicek (musik) pro MDK 10

Member
    Vliv
    280

Standardní

Tak ja pouzivam Mp3blaster je to do konzole a fakt vybornej softik nemohu si stezovat

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. mp3 player ADVENT 1GB v EW za 1990Kč .. oplati sa ?
    Založil janko_hrasko v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 12.10.2005, 16:27
  2. CD/DVD MP3 player (přehrávač)
    Založil Harry v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 25.03.2005, 18:47
  3. podivny XComputer & MP3 player...
    Založil .::Richmond::. v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 17.03.2005, 11:08
  4. Formát hudby a bitrate pro MP3 player